+5

Bebeğinin yanında uyumalı. Bebeği beşikte korkabilir, düşebilir.

2 yorum
+4

daha evli olmadigim icin bilemiyorum evlebrcek bi bsyan arkadas ariyom :)

4 0
paylaş
+5

Uykuyla ölüm birdir uyku esnasında bebeğin üstüne çıkabilir yada bebeğe istemeden zarar verebilir ben yanlış buluyorum aynı oda içerisinde yatakları farkı olmalıdır

5 0
paylaş
+5

bizim bebeğimiz bizimle yatak odasında uyuyor ama kendi beşiğinde. bir bebekle bir yetişkinin aynı yatakta yatması bence çok tehlikeli. Allah korusun uyurken bebek altta kalabilir yada yorganı istemsiz fazla çekip bebeği oksijensiz bırakıp kötü sonuçlara yok açabilir

5 0
paylaş
+5

Bende evli değilim ama, bence yeni doğmuş bir bebek anneni ile uyumalı.

+5

Bebeğin belirli bir yaşına kadar beşşkte uyuması gerek. Yanında uyuması ona zarar verebilir siz uyurken uyanıp dönerek yere düşebilir yada siz uykuluyken bebeğinizin üzerine doğru döner yatabilirsiniz ve bu bebeğin nefessiz kalıp ölümüne bile yol açabilir beşikte kalması uygundur hem korkuluklarıda var düşmez

5 0
paylaş
+5

Mesela benşm bebeğim var 4_5aylık olana kadar aynı odada lakin o beşikte yattı 6aylık olduğunda ayrı odadında yatırmaya başladım anneye baba ya alışırsa ayrılması daha zor oluyor ayrı odada olması taraftarım 10 aylık şimdi bir sıkıntı yok nasılsa uyumuyor çocuk oturuyoruz odasına toplam 24 saatte 4 saat uyuyor gerisi ayakta

5 0
paylaş
+7

bir bebeğe sahip değilim ama sanırım bebeğin anne bağımlılığı olmaması ve bebeğin kendine güven duygusu oluşması için olabilir belki.

8 1
paylaş
+5

40'ı çıkana kadar bebeğin yanında yatabilir. Sonrasında bebeğin ayrı beşikte aynı odada yatabilir. Ama nasıl alışırsa öyle gider. Çocuğunuzu eğer mümkünse kendi odasında yatırmanızı öneririm. Eğer sürekli sizinle yatarsa onu kendi odasında yatmasına ikna etmeniz kolay olmaz. Çocuğunuz ileride kendine güveni olmayan biri olur. Hayatla mücadele etmesi için çocuğunuza fırsat sunmalısınız.

5 0
paylaş
+5

Yatak beşik ayrımı pek olmasa bile en geç 3 yaşından sonra bir çocuğun odası ayrılmalı. ebeveynleriyle aynı odada uzun süre yatan çocuklar bir süre sonra ebeveyinleri olmadan hareket edemiyorlar. Özgüven eksikliği oluşuyor

5 0
paylaş
+5

Yanyana uyurken uyku esnasında bebek zarar göreilir. O yüzden yatağın yanında bir beşik olması çok daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum. Bebeği kucağa alıştırmak yerine beşikte uyumaya alıştırabilirsiniz.

+5

İlk 2 ay birlikte daha sonra ayrı uyumali. Sadece fikrimi söyledim bilimsel bir sonuç değil. Yani ben olsam böyle yaparım.

5 0
paylaş
+5

anne diilim ama en azından bebeğe yakın uyumalı diye düşünüyorum ben çünkü bebek için anne önemli bir olgu dur ihtiyaç hissedecek ağlayacak bu durumlarda anne ya da baba nın hemen ulaşabilmesi için yakın olmaları gerektiğini söyleyebilirim ben

5 0
paylaş
+5

birlikte uyumalı anne sıcaklığını daima hissetmeli tabi bir zamana kadar surekli degil.en azindan iki üç aylık olana kadar zaten surekli emmek isteyecektir.o yüzden anneye yakın yada yaninda uyumalidır.tabi annenin uykusu ağırsa bu durum sakıncalı olabilir.ona gore bir çözüm bulunmalı

5 0
paylaş
+6

Ya şimdi bebekken ben yanımda tutardım tabi.. Ancak ilerleyen yaşla tabi ayrı bir yatak şart oluyor. Ama bebeklik döneminde anneyle büyümeli.. Tabi eşinlede.. :)

6 0
paylaş
+6

Çok ayrı olmamakla birlikte ayrı uyumalı çünkü uyku halinde insan ne yapacağını bilemediğinden ayrı uyumalı.

6 0
paylaş
+5

Ben bebek dogunca annesinin kokusuna ihticayi oldugunu yada annesinin kokusuna alismasi icin beraber yatmalari gerektigini biliyorum zaten bir sure annenin hemn yani basinda besikte uyumasi lazim

5 0
paylaş
+4

Benek belli bir yaşa kadar aynı odada uyumalıdır. Ama yanında değildir. Büyüdükten sonra odalar ayrılabilir. Özellikle anaokulu yaşına geldiği zaman mutlaka odası ayrılmalıdır.

4 0
paylaş
+5

Tam emin değilim şu an süreyi unuttum. Belirli bir muhle bebek anne ile birlikte uyumak zorundadır. Ama bebek odası ayrı olsa daha iyi olur. Çok ağlayan bebek ise kötü bence onu yalnız bırakanazsın. Kimi bebek bence şuna eseri hayatta.

+4

Yeni doğansa bence yanında olmalı, şimdilerde yatağın yanına konan yatakla yapışık bebek yatakları var onlar olursa iyi olur anne ,baba deli yatanlardan sa iyi olur.Ezilme ihtimaline karşı bebek ayrı ama kolay ulaşılır bir yatakta olmalı.

4 0
paylaş
+5

Çocuk doğduğundan itibaren ilk zamanlar anne ile bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla anne yanında yatmalıdır ama ileri ki aylarda çocuk kendi yatağında yatmalıdır. Sürekli anne yanında yatarsa bağımlılık yaptığı için sürekli isteyecektir.

5 0
paylaş
1 yorum
+4

Çocuğun rahatlığı açısından heleki bu bir bebek ise anne babanın odasında bebeğin beşikte yatması daha iyidir.

4 0
paylaş
+4

Bence anne, çocuğunun bebeklik zamanına bir daha geri dönmeyecek ve istediği kadar koynunda uyutsun.. Bebeğe bu güven verir sevgi aşılar. Ailesinin her zaman yanında olduğunu hisseder. Kendini ifade etmeye başladıktan sonra odaları ayrılabilir bence bir sakınca yok.

+4

Annelik iç güdüsüyle ya birşey olursa diye bizler ayrı yatırmıyoruz ve hata yapıyoruz kendimden biliyorum ayrı uyumalı ve bunu öğrenmeliler yoksa ben korkuyorumun altına sığınıp her gün aranızda uyurlar .

4 0
paylaş
+4

Sadece 2-3 ay anne babanın odasında kendi beşiğinde yatmasında hiç bir sakınca yok. Bu aylardan sonra kesinlikle kendi odasında uyumalı. Ben Böyle yapmıştım.

4 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.