+1

Kayıp kaçak bedeli alakası olmayan tüketiciler olarak bizler ödüyoruz bak sen şu adalete. Alın yolu bir eğer devlet bunun mahkemeye kapattı ise yani dava edilmesini engelledi ise iç hukuk yolları tüketildiği için otomatik olarak bağlı olduğu uluslararası antlaşmalarca uluslararası yargı mercilerine toplu dava olarak gidip elektrik şirketlerini bugüne kadar aldığı kayıp kaçak bedellerinin iadesine karar verebileceği bir yol olabilir. Ama özel kuruluşlar değil de devletler ve uluslararası kuruluşları uluslararası kamu hukukunun konusu olabilirler.

+1

Güney doğuda serasını elektrikle ısıtan çifçi aklıma geldi , yani onunda çaldıgını biz ödüyoruz , korkunç . Artık konu hakkında yorum yaparken için bayılıyor. Hükümet iktidar bizden oy isterken neden bunları dile getirmiyor bizi domatesle salatalıkla saöma propagandalarla avutuyor .

+1

Evet okumuştum. Adana'nın iptal kararını anayasa mahkemesi onayladıktan sonra çıkarmışlar.

1 0
paylaş
0

Anayasa Mahkemesi de itirazları reddetmiş ya gerçekten üzücü.

0 0
paylaş
0

Boşuna demiyoruz laf olsun diye demiyoruz bu ülkede iyi giden her şeyi devlet ben yaptım gösterir kötü giden her şeyi vatandaşın sırtına yükler bu yüzden bizden bir cacık olmuyor işte daha farkına varamayan varsa oda onun sorunu

0 0
paylaş
+1

Hukuk yoluyla hukuk yolunu kapatmak da harika çözüm.

1 0
paylaş
+1

Evet Yargıtay bu yönde bir karar aldı. Bir ülkede kaçak elektrik kullanan insanlar var ve bunların kullandığı elektrik parası diğerlerinden tahsil ediliyor. İnsanların haklarını savunması gereken en üst yargı mercii de halkın değil şirketlerin cebini düşünüyor. Yapacak bir şey yok maalesef.

1 0
paylaş
0

Şimdi ögrendim

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.