0

Horlamanın çözümü var mıdır sizce?

    -   Sağlık
0 0
13 yanıt   -  
+1

Pamuk tıkmak. ..

1 0
paylaş
+1

Uyu geç işte

1 0
paylaş
+1

Evet var Doktora gitmen gerek her insanda aynı değildir o hastalık.

1 0
paylaş
+1

Ameliyat olması gerekiyor genelde burnunda et vardır yada ileri düzey değilse spreylede halloluyor

1 0
paylaş
+1

Horlamaya etken durumuna göre tedavi çeşitleri var tabi önce doktora gitmelisin

1 0
paylaş
+1

Özellikle polen alerjisi olan kişilerde polenlerle irtibat kesilmeli ve evde ofiste camlar açılmamalıdır. Klima kullanımı da polenlerle irtibatı kesmek için faydalı bir yöntemdir. Polen alerjisi olanlar, uyumadan önce mutlaka banyo yapmalılardır.

Horlamaya iyi gelen bitkiler ve bitkisel çözümler ile evde doğal tedavi yolları
Soğuk algınlığı nedeniyle horlama sorunu yaşıyorsanız buna çay ve bal karışımı ile tedavi yolu bulabilirsiniz. Çay yerine limon su karışımı da kullanılabilir. Günde 2-3 kez balgam çıkatmalı ve balgam söktürücü bitkiler den kullanmalısınız. Bol çorba içerek boğazı yumuşatmak ta horlamaya iyi gelen bir beslenme yöntemidir. Et, balık gibi yiyeceklerden uzak durmalısınız. Horlamayı yok etmek için alçak yastık kullanmalı ve kafanızı vücut seviyesine getirerek uyumalısınız.

Isırganotu da horlamayı bitkisel tedavi eden bir şifalı ottur. Isırgan otu çayı veya ısırganotu bitkisel takviye ürünleri kullanarak horlama tedavisi mümkündür.

C vitamini içeren turunçgiller vücudun histamin düzeyini düşürdükleri için horlamayı azaltan etkiye sahiptir. Yatmadan 1 saat önce bir bardak taze sıkılmış portakal suyu içmeniz horlama nasıl geçer sorusuna bitkisel bir yanıt olarak aklınızda kalmalıdır.

Yemeklerinizde sebzelere daha fazla yer ayırın Meyve ve sebzeler bioflavonoid adı verilen ve horlamayı tedavi eden önemli bir maddeye ev sahipliği yaparlar. Ayrıca C vitamini açısından zengin sebzeler ve meyveler de, histamin salgılamasına engel olan için doğal kimyasallar barındırırlar.

1 0
paylaş
+1

Düz yatın yan yatmaya kıyasla

0

burun için bantlar var

0 0
paylaş
0

Yaşlandıkça, boğaz kasları çoğu zaman rahatlarlar çünkü horlama yaşla birlikte daha sık görülme eğilimindedir. Genişletilmiş bademcik veya burun polipleri gibi anormallikler, uyku pozisyonunuz veya uyku apnesi gibi rahatsızlıklar da horlamaya neden olabilir

0 0
paylaş
0

Uyumamak

0 0
paylaş
0

GENİZ ETİ AMELİYATI OLARAK

0 0
paylaş
0

Durmuyor durdurulamıyor evde babam yurtta arkadaşım Allah'ım

0 0
paylaş
0

Yani horlamayı ne yazık ki Tamam ile geçirmek gibi bir durum olamaz ama horlamayı kesebilecek pratik çözümler vardır Çünkü genellikle sırtüstü yapıldığı zaman horlama daha çok olmak da ancak sırt kısmı top gibi bir cisim Hani yapıştırılır vhd dikilirse Hani sırt üstü yatma engellenecek ve bu şekilde de horlama daha az olacaktır

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.