-2

Ülke nüfusunun %99.2 müslümandır. Boyle bir durumda siyasi liderimizin dindar olmasına kimse şaşırmamalıdır. Laiklik ilkesi ile din ve devlet işleri birbirinden ayrılmış olsa da miting yada toplantilarinda konulari dinle bağdaştırılması normaldir. B6izim özümüz din olmali zaten sonra siyaset gelmelidir. Keske her parti lideri dindar bir lider olsaydi. Sosyallesmeye fazla ozenmemeliyiz. Bizim parti liderimiz raki sofralarında değil camilerimiz de kurani kreim okuyan liderler olmalidir

0 2
paylaş
+1

Kesinlikle doğru bulmuyorum. İkisi de ayrı kulvarlarda çok alakasız iki kavram

+1

Tamamen yanlış buluyorum.Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Paşa'nında dediği gibi din ve siyaset işleri birbirinden ayrılmalıdır.Sonuç olarak ayrılmadığında neler olduğunu hep beraber görüyoruz.

1 0
paylaş
+1

Dini alet ederek laik bir devlette dinin devlet işlerinde kullanılması kabul edilemez ama bir milleti birbirine kenetleyen en önemli olgulardan olan dini göz önünde bulundurmadan gereken önemi göstermeden halkın ihtiyaçlarına karşılık vemek mümkün değildir .

1 0
paylaş
0

Bence laiklik yanlış bir düşüncedir. Çünkü din ve devlet işleri bir arada olursa çok güçlü bir devlet meydana gelir. Mesela Türkiye Anayasası yerine Kur'an-ı Kerim getirilirse ve Kur'an-ı Kerim'deki yasalar hüküm sürerse adaletli, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürdürebiliriz. Örneğin ; ülkemizde maalesef içki serbest. Fakat Allah içkiyi haram kılmıştır. Allah'ın haram kıldığı bir şeyi başka bir yasa ile serbest ( helal ) kılan kişi Allah'a ortak koşmuş olur yani şirk işlemiş olur. Allah'ın asla affetmeyeceği günah şirktir. Bu yüzden ben laikliğe karşıyım.

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.