0

Bununla ilgili bir film izlemiştim filmin adı da velayet di . Öyle güzel anlatmış ki , benim burada kelimelerle anlatamadıgımı onlar oldukca net anlatmış , annenin etkisinde kalı babanın etkisinde kalır , velayet kimde ise diğeri aralıklı olarak çocugu gelir alır , yani iyi insan kötü insan yoktur ama ister istemez çocuk bu kavgada taraf olur ve çocuk stres baskı altında bunu yaşamaya devam eder . Buna istinaden çocugun fikrini alarak gitmek isteyip istemediğini karar vermek lazım . Çünkü bu stres ve baskı için onlar daha çok küçük

0

öncelikle herkesin bildiği gibi hiç kolay olmayan bir hayat onları bekliyordur. çünkü anne tarafında kalsa baba tarafı sıkıntı , baba tarafında kalsa da anne tarafı sıkıntı. Çocuk bu ikisi arasında gidip gelebilir ama çok yorucu olur buda onun için. Zaten boşanan taraflardan biri çocuğu istemeyebilir ya da başka bir şehre taşına bilir o zaman çocuğu yanına almaz giden genelde. Bide en önemlisi toplum içinde daha utangaç oluyor o kişiler daha içine kapanık.

0 0
paylaş
0

Çocuk kimde kalıyorsa ona daha çok bağlanıyor ve psikolojik sorunlar yaşıyor.Anneyle kalıyorsa babaya kin besliyor baba da kalıyorsa anneye kin besliyor.Yani kendisini bir taraf tutmak zorundaymış gibi hissediyor.Bu böyle olunca çocukların sağlam bir psikolojide olması imkansız.Çocuklar için çok acı verici bir durum ne olursa olsun tam bir aile olmayı hiç bir şekilde tadamiyorlar ve ilerisi içinde sorunlar büyüyor.Bunlari çocuklara yaşatmak gerçekten büyük bir haksızlık.

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.