+1

Maaşınin dörtte biri icra da olan ve hiçbi mal varlığı olmayan kimse işten çıkmak zorunda kaldı diyelim ne olur?

1 0
paylaş
+1

Maaş haczinde borçlunun maaşının 1/4 ü işveren tarafından ilgili icra dairesine ödenir. İşçi artık o iş yerinde çalışmıyorsa maaş haczi sona erer ve sürekli mal varlığı ve yeni işe girip girmediği icra müdürlüğünden talep edilerek takip edilir. Kısaca haczi kabil bir şey aranır

4 yorum
+1

maaşlı biri nafaka vermekten nasıl kurtulur

1 0
paylaş
1 yorum
+2

Mirastan feragat için ne yapılabilir?

2 0
paylaş
1 yorum
+2

Hukukçu derken? Avukat, hakim, savcı???

2 0
paylaş
3 yorum
+1

Aylık maaşın ne kadar ve zorlukları neler bende düşünüyorum da

1 0
paylaş
1 yorum
+3

4 yılı aşkın sigortalı çalıştığım firmada çok fazla şehirdışı seyahatleri olduğu için istifa etmeyi düşünüyorum. Hatta iş için istanbuldan izmire ikametimi aldırdım. Yani işe başladığımda istanbuldaydım, daha sınra iş için izmire ikametimi aldırdım ama sigorta yine istanbuldaki anlaşmalı yerlerinden yattı. Sonuç olarak hukukçusunuz, tazminat talebinde bulunsam hakedermiyim? Süreç nasıl işler? Ara bulucu filan olur mu olursa neler konuşulur. Hatta tazminat alamama gibi bir ihtimalim varsa sigorta bedelinin düşük yattığına dair bankaya yatan maaşlar üzerinden delil bile gösteririm ama sigorta meselesini öne sürmeyecem. Sadece yıpranma istiyorum. Nasıl ilerler nasıl sanuçlanır?

3 0
paylaş
4 yorum
0

Çok şükür avukatlık bir işim yok.

1 1
paylaş
0

Hukuk mesleği size göre nasıl zormu kolaymı birde bu meslekte tüm kanunları ne zaman bilmemiz gerekiyor üniversite yıllarında kaç yıl hukuk okudunuz sizce hakim avukat savcı hangisi için bu meslek daha zordur?

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.