+1

Kesinlikle beyin yorgunluğu

1 0
paylaş
+1

Beden yorgunluğu bir uyku sonrası geçebilirken beyin yorgunluğu geçmiyor . Canın herhangi birşey yapmak istemiyor . Kafan hiç birşey almıyor hatta bazen insanlardan bile uzaklaşmana sebep olabiliyor beden yorgunluğumu yoksa beyin yorgunluğumu dersen ; ben beden yorgunluğunu tercih ederim .

+1

Beyin yoğunluğu daha kötü bence çünkü sürekli bişeler kurgulayip düşüne düşüne insanın başı gözü agiriyo artk ama beden bi süre sonra yorgunluğa uykusuzluga alışıyor

1 0
paylaş
+1

beyin yorgunluğu kötü beden yorgunluğunu geçirmek içi uzan yat bir kaç dakika dinlenirsin ama beyinde o öle olmuyor

1 0
paylaş
+1

Bana göre zihin yani beyin yorgunluğu daha kötüdür.Çünkü zaten vücudun kontrol merkezi orası orada yorgunluk olunca bütün vücuda yayılıyor ve bu daha kötü oluyor.

1 0
paylaş
+1

Beyin yorgunluğu bence zihin..

1 0
paylaş
+1

Bence beden yorgunluğu kötü değildir ma beyin yorgunluğu daha kötü düşünüyorum çünkü İnsanın beyni yorulunca insan içinden çıkamaz bir hale gelir ve kendini daha çok kötü hisseder.

1 0
paylaş
+1

Beden yorgunluğu dinlenmeyle geçer ama beyin yorgunluğu kolay kolay geçmez. İlerleyen stres seviyesiyle depresyona dahi sürükleyebilir kişiyi.

1 0
paylaş
+1

Beyin yorgunluğu kötü. Beraberinde beden yorgunluğunu da getirir. Beden, beyne uyum sağlayamamasi sonucu beyin yorgunluğu ortaya çıkıyor. Beyin sevişmek istiyor, ama üzgünüm beden yorgun gibi bir diyalog ortaya çıkıyor.

1 0
paylaş
+1

Tabi ki beyin yorgunluğu. Beden yorgunluğu birşekilde atlatılabilir. Ama beyin yorgunluğunu atlatmak çok zor. İster istemez sürekli kafanda düşünceler dönüp duruyor. Birşeylerle meşgul olunca bir nebze kafa rahat olsada sonrasında tekrar başlıyor.

1 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.