+6

58815 ap var elimde ve bu ay hepsini kaldırmak istiyorum hepsinin bozdursam mı acaba?

Aslında paraya ihtiyacım olmasaydı bu ay bozdurmazdım çok az para tutuyor bilmiyorum Ben de acaba yarısını mı bozdursam yarısı da kalsa diye düşünüyorum bunun için sizden yorum bekliyorum görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum

  cemed28   -   Geyik-Sohbet
6 0
8 yanıt   -  
+2

Yerinde olsam ap"nin degerinin yüksek yerlere gelmesini beklerim. Şuan 176 lira emegini karşılamaz sabırla beklemeni tavsiye ederim ama çok ihtiyacın var ise sana kalmış bir durumdur.

2 0
paylaş
2 yorum
+2

Paraya ihtiyacın varsa bozdur yoksa kalsın bir kenarda değerlenir zamanla yine de sen bilirsin kardeş.

2 0
paylaş
+2

Ne kadar ediyor 58 bin ap?

2 0
paylaş
+3

Artacağının garantisi yok yarısını bozdursan da pek bir para etmez, şöyle düşünsene ya burası olmasaydı bu parada olmayacaktı nasipden ötesi de yok eğer ihtiyacın varsa bozdur gitsin yeniden biriktirirsin.

3 0
paylaş
+2

kaç yılını aldı o kadar ap briktirmek??

2 0
paylaş
+3

Onu bilmiyorum ama sen bozdurursan bence kur artar :) 58.000 ap nedir. Çok iyi bir rakam. Sen bozdurduktan sonra kur artarsa ben de gelirim peşinden :)

3 0
paylaş
+3

Bence 100₺ kadar bozdur o idare edebilir bir kaç küçük işini. Kalanı ise nisanda bir kaç kuruş artsa bile daha fazla kazanmış olursun. Niye bozdurdum demezsin hem.
Zaten normalde de bu miktar çok bir işini halletmez

+2

İhtiyacı olan bozdursun kardeşim, yüklü meblağda AP olanlar elinde tutmasın. Kur artış göstersin. Fakirlerin önünü açın.

2 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.