0

Muslumanlik din acisindan faizin haram oldugu yazilmistir. Haksiz kazanc olacagindan bankadan alacagin mevduat hesaplarinin faizi haram olacagindan haksiz kazancta eklenince haram olacaktir. Bence yatirimini dolar altina kaydir derim.

+2

Faizinden türlüsü haram , en iyisi altın al ing bankta altın hesabı açtırıp bu konulara çok kafa yorüyorsan , bankadan altın almanın avantajı 10 TL ye bile gram altın alabiliyor olman, ben üstüne daha da oyup birikim yapıncak durumdaysann benim yaptığımı yapabilirsin ben paramin %20 si altın %20 si TL %30 dolar %30 BIST 30 hisse senetlerinde ve her ay aynı oranlarda para ekliyorum buralara atıyorum 1000 TL yatiracaksam o ay 200 tl lik altın 200 TL nakit 300 TL lik dolar 300 TL'lik hisse senedi alıyorum. 3 ay da bir kar realizasyonu yazıyorum örneğin dolar arttiysa kâr imi bozdurup bunlardan hangisi düşükse ona takviye yazıyorum buna da örnek vermek gerekirse altina 3 ayda 3000 TL yatırdım altın yükseldi 3500 TL oldu 500 TL lik altın bozdurup hisse senetleri düştü ise ona takviye yapıyorum bütün yatırım stratejimi anlattım ayak üstü :)

2 0
paylaş
2 yorum
+1

Faizin her türü haram .Benim bakış açıma göre , dinimize göre ..

1 0
paylaş
0

Faiz haramdır bunun adı mevduat getirisi veya katılım bankalarında olduğu gibi katkı payı veya her ne isimle adlandırılırsa adlandırılsın verilen yatırdığın paranın getirisi yani Faizdir.

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.