0

Üstüne az daha koyup orta halli bir monster notebook alabilirsin gayet senin için uygun.

0 0
paylaş
0

masaustu almanızı kesınlıkle tavsıye etmıyorum yıllardır detaylı arastırma yapmıs ve hayatını masaustu bılgısayarlarda gecırmıs bırı olarak hatta laptop a önyargı ıle bakan bırı olarak en kalıtelı en fiyakalı makıneyı bır laptop olarak Monster Notebook'tan aldım. Ömür boyu bakım ve temızlık garantısı ıle şeffaf ve samımı bır musterı temsılcısı grubu ıle sonuna kadar net hızmet verıyorlar.
özellıkle tavsıye edıyorum. Monster Notebook tan alacagınız bır dızustu bılgıssayar masaustune gore daha cok hosunuza gıdecektır. ve tesekkur edeceksınız. emın olabılırsınız

0

Vatan bilgisayar veya ince hesap da uygun fiyatlara hazır sistemler var.

0 0
paylaş
0

Kesinlikle notebok almamalısın paran çöp olmaktan ileri gitmez masaüstü her zaman fiyat performans olarak avantajlıdır. bozulan veya eskiyen parçasını değiştrebilir ve uzun yıllar kullanabilme olanağı sağlar bu sayede. bununla ilgili Teknopat Donanımhaber ve birçok aklıma gelmeyen teknoloji kanalı güncel pc toplarlar. Hiç bir fikrin yoksa ve sana yardım edecek bir bilenin oralarda araştırma yapmanı tavsiye ederim bu şekilde yanılma payı çok yüksek. Sonunda memnun kalmadığın bir pc almış bulabilirsin kendini. Ama şunu ekliyeyim bütçen çok düşük parçalar çok pahalı esasında yazılım amaçlı olduğunu varsayarak işlemciyi yüksek seçmeni öneririm. oyun oynamak için daha orta halli 2. el bir kart işini görecektir. Ya bütçeni arttır yada çok iyi araştırma yap derim ben.

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.