+2

Eğer 2050 ye kadar surecek olursa
Sorulacak sorular şunlar olurdu. işinlanmayi kim buldu. Ucan arabanin ilk surucusu kimdir marsa ayak basan ilk kadin kimdir. Kac yilinda isinlanmak istersin gibi sorular sorulacaktır.

+2

2050 yılında aynı tas, aynı hamam başlıklar açılır, pek değişen bir şey olmaz. Yine sebze meyve, doğal gaz ve akar yakıt zamları, erkek kadın ilişkileri gibi başlıklar açılmaya devam eder.
Erdoğan öteki taraftan ülkeyi yönetmeye devam eder mi ? Gibi bir çılgın soru geldi aklıma.

2 0
paylaş
+2

Türkiye'nin ekonomisi nasıl düzelir diye sorular gelir eğer o zamana kadar kalırsa

2 0
paylaş
+1

Teknolojiye göre değişir ve ülke ekonomisine görede

1 0
paylaş
+1

Kalan sağlar var mı. Eskilerden kim galdı?:D

1 0
paylaş
+1

Herkesin dilinde biz Türkler olurduk :D "oğlum eskiden Türkler varmış hiçbir şeyden korkmuyorlarmış tankın önüne yatan bile varmış herkese kafa tutuyorlarmış deli mi ne onlar onlar kadar nasıl cesur, merhametli oluruz" diye sorarlardı :) teknolojik anlamda ise 'uzaya asansörle mi çıkarsınız merdivenle mi'; ' telefonunuzu hangi bileğinizde kullanırsınız', '70G tablet markası önerir misiniz', 'havada giderken en çok neye dikkat edersiniz', 'görünmez olurken en çok nereye gidersiniz' vb. Benim için çok eğlenceli cevap oldu :D teknoloji çok gelişicek her derde deva bulacaklar belki de ama özenmemize de gerek yok o zamanda Müslümanlık olmayacak bence, biri şu lafı söyledi mi kıyamet kopacakmış diye duydum 'insanlar eskiden namaz diye bir şey kılıyormuş'. Belki inanan olur onlar da kıyamet ne zaman kopacak diye sorarlar ;)

1 0
paylaş
+1

Arka sokakların son bölümünü izleyen var mı Volkan ne zaman kaleciliği bırakacak

1 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.