+1

İnsanların yaşlanması ve yeni nesillerin gelmesi :)

1 0
paylaş
+1

Atmosferin delinmesi sonucu, zehirli gazların dünyadaki canlı türlerini bitirip, insanlar için yeni dünya arayaşına girilmesi bence. 2050 yada 60 farketmez ama bu olacak.

1 0
paylaş
+1

En muhtemel olay beklenen İstanbul depremi sanırım umarım sadece beklenir de büyük bir faciayı görmeyiz

1 0
paylaş
+1

Temiz içme suyuna erişim kısıtlı olacaktır. Amazon Ormanlarının büyük bir bölümü muhtemelen yok olacaktır. Köylü nüfus olmayıp dünya nüfusunun %80 şehirli olacaktır. Süper-akıllı yapay zekalar üretilecektir. Büyük bir ihtimal sürücüsüz araç olacaktır. Gelecekte hem korkulacak hem de heyecanlanacak şeyler olabilir.

1 0
paylaş
+2

Türk kürt iki kardeş bir cinsin ayrımı yüzyıllarca devam edilecegi görülmektedir.

2 0
paylaş
+1

Bilemedim hergün bir öncekinin aynısı gibi ama bir anda dönüm noktaları olabiliyor acaba ontarihte yaşıyor olurmuyum 2052 görürmüyüm

1 0
paylaş
+1

Dünyadaki güçler değişmiş olacaktır. belki önemli savaşlar olabilir öncesinde. Teknoloji gelişecektir muhakkak. Yeni icatlar yanında yeni hastalıklar da ortaya çıkabilir. Türkiye'nin dünyada önemli bir güç haline gelmesini diliyorum.

1 0
paylaş
+1

İnsanların yerini robotların alacağı özellikle çalışma alanlarında sık sık robotların bizim yerimizde olacağını düşünüyorum

1 0
paylaş
+1

Ben emekli olacağım ve dünya umrumda olmayacak. Ege'de bir tatil kasabasına yerleşicem. Varsın dünyayı robotlar yönetsin. Uzaylılar istila etsin. Ben mangalımı yapar, biramı yudumlarım.

1 0
paylaş
2 yorum
+1

@nazo adamın dibi. Gönüllerin sultanı.

1 0
paylaş
1 yorum

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.