+2

Umarım güzel şeyler olur şu an gidişat hiç parlak değil. Hedef 2023'de farklı bir anlam mı vardı artık zaman gösterecek.

2 0
paylaş
+1

Maalesef bir şey olmayacak şimdiden ülkenin gidişatı kötü gidiyor 2023 'te de bir mucize beklemeyelim. Güya ekonomi şaha kalkacaktı. Hani çağ atlayacaktık hiç bir gelişme yok ülkede.

1 0
paylaş
+3

2023'de ülkemizde bir şey olacağı yok.. Daha doğrusu olumlu anlamda bir şey olacağı yok.. Onun dışında her şey biraz daha kötüye gitmiş oacak sadece.. Dolar mesela 20-30 lira arası bir yerde olacak en az.. İşsiz sayısı en az 2'ye katlanmış olacak.. Dış borç biraz daha artacak, milli gelir biraz daha azalacak.. İhracat yine ithalatın altında ezilecek.. Bilinen şeyler yani..

3 0
paylaş
3 yorum
+1

Birçok kişi büyük beklentide olmasına karşın o kadar da büyük beklentilere girilmemelidir. Ülkemizde o zaman neler olacağını fazla kesinleşilmemesinden kaynaklı fazla bilgi toplanamıyor lakin belirli şeylerin başlayacağı aşikâr yoksa belirli bir tarih verilerek ülkeyi bir beklentiye sokmak saçma olur. Lakin insanların gözünü boyamak için belirli şeylere adım atılabilir ama hala kesin şeyler değil.

1 0
paylaş
+1

İnşallah güzel şeyler olacak sadece antlaşma lar bitecek diye biliyorum

1 0
paylaş
0

pek bir şey değişmeyecek hatta daha kötü olmazsak iyidir antlaşmalar bitecek diye bekliyoruz ama kimse boş bırakmaz yeni antlaşmalar belki bizim hiç haberimiz olmayan antlaşmalar çıkacağını düşünüyorum 2023 sözü bir nevi koltukta kalma bahanesinden başka bir şey değil kanımca .

0

Dedikleri kadar bütün anlasmalarmizi alırsak iyi yok alamazsak iyi değil ama yinede o anlaşmalar yinede çıkar istemeselerde :) iyi günler mutlu sabahlar

0

Ülkemizi 2023 yılına bırakmazlar. Bu tarihe kadar dahili ve hariciler boş durmazlar. Küresel güçlerin bayraktarlığını yapan mandacılar bağımsızlığımızı engelleyip, köle olmamız için her türlü dümeni çevirirler.

0 0
paylaş
0

Insanlar 2023 yılına gözlerinde o kadar büyütüyorlar ki sen kim varsa görün olacakmışız gibi düşünüyorlar Ne olacak bu ürünümüz den herhangi bir parkın olacağını zannetmiyorum ekonomi yine bu devirde ki uğultu gibi olacaktır insanlar yine parasız pulsuz Bence pek değişecek bir şey yok

0 0
paylaş
0

Valla iyi bişey olacağa benzemiyor

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.