+3

Eğer eşinle yaşıyorsan ve o da yaklaşık 3bin 4 bin küsür alıyorsa evet geçim mümkündür villada değil de normal bir apartman dairesinde yaşanır bütçeye göre hareket edilir ama tek başına bilmiyorum ya da eş varsa hiç çalışmıyorsa bu zor olabilir diye düşünüyorum.

3 0
paylaş
+3

Mümkün değildir. Bu kadar az bir miktarı asgari ücret olarak belirleyen hükumet yarın öbür gün canımızı da alacaktır :))

3 0
paylaş
+3

Gerçekten asgari ücret oldukça yetersiz belki tek kişi yaşayan biri için ideal olabilir fakat bu parayla ailesini geçindirmeye çalışan onlarca insan bulunmakta. Bu insanlar parayı hangisine vercekler gerçekten merak konusu kiraya mı vercekler faturaya mı yoksa ev ihtiyaçlarına bilemiyorum tabi bunlar kesin ödenmesi gereken şeyler bunların dışında kişilerin dışarı çıkıp sosyalleşmesi kıyafet almasınıda sayarsak 2020 tl gerçekten yetersiz.

3 0
paylaş
+3

Mümkün değil bence herşeyin bu kadar pahalı olduğu bir ortamda asgari ücretle geçinmek mümkün değildir.

3 0
paylaş
+2

2020 Asgari ücret geçim zordur Ama yapacak bir şey yok Her şey de pahalı mecburen idareli kullanmak zorundayız Eğer idareli kullanmasak ay içinde parasız kalırız Onun için yine daha tutumlu olmamız gerekiyor geçirmemiz için

2 0
paylaş
+1

kesinlikle mümkün değil herşey yüzde üçyüz arttı gelir gideri karşılamıyor bu durumda nasıl yetsin allah yardımcımız olsun

1 0
paylaş
1 yorum
+1

Bin lira ev kirası domatesin kilosu 6 lira sence mümkün mü ?

1 0
paylaş
1 yorum
+1

Tek başına yaşayan biri için bile istediklerini yapamayacak şekilde olan bu rakam kesinlikle yeterli değil.Özellikle çocuklu aileleri düşünürsek ve zamları göz önüne alırsak bu parayla insanların geçinmesi ve hayatını kurması kesinlikle yeterli değil.

1 0
paylaş
+1

Fiyatların bu kadar yüksek olduğu bir ülkede 2020 tl yle geçimin sağlanması çok çok zordur

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.