+3

Bu yılın başından beri hiç doktora gitmiş değilim.. Zaten hayatım boyu doktora gittiğim sayılıdır.. Allah'a şükürler olsun ki beni sağlık sorunlarıyla sınamaz hiç.. Ben de her aklıma geldiğinde şükrederim bu duruma.. Gittiğim doktor da ya diş doktorudur ya göz doktoru.. Hiç ciddi bir sağlık problemim olmaz sonsuz şükürler olsun..

3 0
paylaş
2 yorum
+3

Hiç gitmedim desem yeri var koca kış ufak tefek grip oldum onda bile bitkisel yollarla iyileştim ıhlamur kuşburnu çayı içtim , sadece bir kez gittim o da diş taşı temizletmek için diş doktoruna.

3 0
paylaş
+3

Kulak için bir ara gitmiştik, grip gibi bir şey olmuştu onun için gittik bir de.Hatırladığım kadarıyla iki.

3 0
paylaş
+3

askerde gittiklerimi saymaz isek hiç gitmedim kendi adıma doktora 2019 yılının başından beri kendim için gitmedim doktora askerlik hariç orası başka durumlar içindi gün kurtarmak gibi

3 0
paylaş
+4

İnanır mısınız hiç gitmedim. Zaten doktora gitmekten hoşlanmam, hastanelerden hazetmem. Allah yokluklarını göstermesin ama.. Sadece sağlık ocağına kan vermeye gitmiştim, kan testi için. Bir de benim burnum çok kanıyor ya, onun için de KBB'ye gitmem lazım ama tırsıyorum

4 0
paylaş
+3

10-15 kere gittim sanırım. Pek gitme taraftarı değilim ama mecbur kalınca ayağın kesilmiyor. Allah düşürmesin yokluğunu da göstermesin.

3 0
paylaş
+1

İki kere gittim sanırım ya da bir de olabilir. Bu yıl doktorlarla çok işim olmadı. Geçen yıllarda aramızdan su sızmıyordu. Bir süre gitmezsem darılıyorlardı. Şimdi araya mesafe koyduk.

1 0
paylaş
+1

Allah'a şükür iki seneden beri doktora cikmadim inşallah cikmamda

1 0
paylaş
+1

Bu yılın başından beri sadece bir defa doktora gittim o da rutin kontrollerimden birisi idi. Sık sık hastalanan biri değilim. Hastalansam da son ana dek evde tedavi ederim kendimi. Olmadı en son çare giderim.

1 0
paylaş
+2

2019 yılının başından itibaren sadece 2 kere cildiye doktoruna gittim. Çok şükür bu senenin başından itibaren ciddi bir rahatsızlığım olmadı.

2 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.