+2

2019 senesinde piyasaların yükseleceğini söylüyorlar bu yıl içinde altının rekor seviyelere yükseleceğini hızlı çıkış ve hareketlerinden anlaşılabiliyor altın yıllara göre yükselişini değerlendirirsek her zaman kazançlı bir yatırım olmuştur Bu yıl da favori altın

2 0
paylaş
+2

Şu an için poşet gibi duruyor. Elde gezdirilebilecek görünümde ve dayanıklılıkta yapılabilecek bir poşet markası yüksek ölçüde tutabilir. Patenti bana aittir, en azından fikir olarak :)

2 0
paylaş
+1

Her zamanki gibi gayrimenkul yatırımlidir sanayiden is yeri alın kiraya verin o kira parasıyla kredili ev alın aldığınız kira getirisi evi odesin sonra eve ödedik ten sonra tekrar kredi çek ev Al yine aynı mantık 2 ev olunca birine sen otur diğerini kiraya veren bu sefer altın al biraz bankada kasaya koy diğer parayla giyim mağazası aç 3 ay sadece kendin çalış sonra eleman al sonrada ayaklarını uzat aç bilgisayarını ahmete sor aksami gel bize soru sor nasıl zengin olunur diye tesekkürler soruların icin

1 0
paylaş
1 yorum
+2

Gayrimenkul sadece 2019 için değil 2999 için bile çok önemli ve kazanç sağlayan bir yatırımdır.Ev al , dükkan al, arsa al kormadan durumun varsa al kazanırsın.değeri düşen ev arsa dükkan görmedim.İkinci olarakta uzun vadede dolar ve altındır.Kısa vadede kar getirmeyebil ama uzun vade de düşünülür.

2 0
paylaş
0

Bence en mantıklı yatirimaltin almak cumhuriyet yada gram altin almak en mantiklisi.altulinin bu gune kadar dustugu hic görülmemiştir. Her zaman kazandirir.birde dolardanaynisi.oda her zaman yukariya çıkmıştır. Biraz insede her zaman indigi yere cikar.evee alinabilir ama artik evleri satmakta zorlaniliyor her yerde olmasada.

0 0
paylaş
+1

2019 da dolar yükselir bence amerika köşeye sıkıştı altın dolar al derim. amerika kuzey kore ile baya bir çekişiyor. kuzey kore lideri kim jong-un ile ABD başkanı Donald trump arasında yeni bir gerğinliğe bağlı yaptırım uygularsa dolar yükselir ben elimdeki parayı dolar ve altına bastım beklentim yüksek.

0

Yatırım yapılabilecek en iyi seçenekler;
-Altın ve
-Konut'tur. Değer kaybetmezler ve zarara uğramazsınız. Ev aldığınız zaman kiraya verebilir ve gelir elde edebilirsiniz. Evin bulunan konumu da değerli ise 100 bine aldıysanız iki yıl sonra 300-400 bin TL eder. Şahsen bizim burada öyle oluyor. Altın da değer kaybetmez. En iyi yatırımlardan biridir.

0 0
paylaş
0

Altın bence

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.