+1

Hayır tabi ki. Ne ekonomi düzgün ne eğitim ne de başka herhangi bir şey. Güzelim ülkemde garip olaylar oluyor. Vatandaşımız işsiz, aç. Buna rağmen bazıları hala herkes zengin diyor ya işte orada bitiyorum ben. Yazıklar olsun.

1 0
paylaş
0

Hayır memnun değilim çünkü her geçen gün oldukça ekonomik durumumuz daha kötü oluyor ve bu durumun kötü olması beni çok üzüyor keşke milletimizin alım gücü daha çok artsa ve herkesin ekonomik durumu güzel olsa.

0

Diğer yıllardan tek farkı daha da kötüye gitmesi. Binbir vaatle düzeleceğini belirttiler. Bu vaatler sadece secim zamanı tabiki secimden bir gün sonra her şey unutuluyor. Gelecek vaadeden hiç bi şey görememek gerçekten çok üzücü.

0 0
paylaş
+1

Aslında bakarsanız geçmişten geleceğe ekonomimiz kötüye gidiyor arkadaşlar büyükler bilir bunları birisinden duymuştum önceleri karne ile alışveriş yapılırmış sanırım neredeyse şuan da bulunduğumuz dönemde o zamana varmak üzereyiz gerçekten enflasyon ve gereksiz fiyat artışları ülkenin ekonomisini etkilemekte bununla birlikte durumu iyi olanlar bir şekilde istediğini elde edebilirken fakir yoksul insanlar sokakta yatanlar var gerçek açlar var onlar için zor bir durum . Em çok onları etkiliyor bu durum .

1 0
paylaş
0

Hayır değil. Ülkemizde bukadar çok tarıma elverişli araziler varken biz bu alanları bina, alışveriş merkezleri vs. Kurmak için boşuna heba ediyoruz. Kendi üretimimizi yapacak durumumuz varken biz ithal edip başkalarına kazandırıyoruz. Bu böyle kaldıkça zor biraz ekonominin düzelmesi.

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.