+2

Suriye'den ülkemize çok fazla göç olması, mülteci sayısının artması ve Suriye vatandaşlarının planlı aile politikası uygulanmaması sonucu, ülkemizdeki suriyeli vatandaşlarda nufüs artışı endişe verici boyuta gelmektedir. Bu durum ayrıca kendi vatandaşlarımız arasında endişeye ve huzursuzluğa sebep olmaktadır.

2 0
paylaş
+1

yakında burası bizim vatanımız siz gidin mülteciler derlerse bize çok mağdur Suriyeliler sakın şaşırmayın.

1 0
paylaş
+1

Suriyeliler doğum kontrol yapmıyorlar. Allah ne verdiyse devamlı çocuk yapma düşünceleri var. Bizim ülkemizin insanlarının da hepsi belli bir çocukta karar kılmışlar. En fazla iki çocuk evlilik durumunda da bir düşüş var. Suriyelilerin Samsun gibi bir yerde %40 çocuk getirmesi büyük bir orandır.

1 0
paylaş
+1

Ne lan bu ne diyosun samsunu pardon memleketi suriyeliler mi bastı vay anasını arkadaş yaavw,,,.

1 0
paylaş
+1

Bu durum sadece Samsun için değil Türkiye'nin her yerinde geçerli olan bi durum.

1 0
paylaş
+1

Bu gidişle kendi ülkemizin yabancısı olacağız. Varlık içerisinde bilerek yokluğa sürüklenmeyi seçen tek ülke konumundayızdır. Düzenin, sistemin vahlayan bir parçası niteliğinde toplum. Strateji yok, plan, kalkınma sıfır. Suriye'liler de böyle artarlar. Yakında Samsun'dan tüm Türkiye'ye yayılır bu durum.

+1

bir ay bile olmadan o kadar fazlamı olmuş maşallah.bir süre sonra kendilerine şehir kurarlar herhalde .birisi bir siyasetçide diyordu bundan 10 15 yıl sonra türkiyenin üçte birinin suriye vatandaşı olan insanlar olacak diyordu bizde inanamıyorduk sadece kendilerine bakılamıyordu ama birde nüfüsuda artıyor.en kısa sürede memleketlerine dönerler inşallar.

1 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.