0

2019 yılında iPhone 6 alınır mı ?

Yeni bir telefon alcam ama Apple 6 mı alsam Huawei mate 10 litre mi alsam

    -   İnternet-Teknoloji
0 0
11 yanıt   -  
0

Alınır bu tamamen kişiye bağlıdır. Istrrsen iphone 5 bile alabilirsiniz. Teknolojiyi son seviyede takip etmek zorunda degilsin.

0 0
paylaş
0

Alınır ama tavsiyem almaman. Ucuz diye yöneliyor olabilirsin birçok işlevi yerine getiriyor fakat bi süre sonra telefon çöp olmaya başlıyor nedeni ise sürüm güncellemeleri. Yer yetmiyor, saçmasapan sorunlar çıkarıyor.

0 0
paylaş
0

Iphone 11 çıkacak neredeyse.

0

ben iphone 5c kullanıyorum ve memnunum alabilirsin 6 yı tek sıkıntım depolama ama onunda fotoğraflarımı bilgisayara atarak çözüyorum benim fikrim alabilirsin

0 0
paylaş
+1

bence bu yıl ıphone 6 alınmaz hem dövizin artması hem de telefonun üst modeli çıktıkça en son çıkan alt modele güncelleme gelmiyor ve üst modeli almaya insanı mecbur bırakıyor ticari kafa

1 0
paylaş
0

neden alınmasın ki?

0 0
paylaş
0

Alınmaması için bir sebep yok bence neden alınmasınki

0

Alınır neden alınmasın

0 0
paylaş
0

Bende seninvgibi almayı düşünüyorum bence 6 serisindrn 6 s yada 6s plus al arasında 100 tl fark var

0 0
paylaş
0

bence alınmamalı, bana sorarsan android tercih edilmeli fiyat performans durumlarından dolayı ama yine de iphone istiyorsanız daha güncel bir modeli alınmalı çünkü iphonelarda planlı eskitme olarak bilinen ve telefon piyasaya sürüldükten sonraki 3-4 sene içerisinde telefonu yavaşlatan güncellemeler vardır.

0 0
paylaş
0

Alınabilir. Telefondan beklentinize bağlı. 64 gb olanını tavsiye ederim 6s plus kullanıyorum hala cok memnunum. Önümüzdeki 2-3 yıl boyunca değiştirmeyi düşünmüyorum.

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.