0

Bizim ülkede fırsatçı insanlar olduğu sürece bu dolar ve euro düşmez. Çünkü krizi fırsata çeviren Vatandaşlarımız var bizim, bunlar olduğu sürece biz bir arpa boyu bile yol gidemeyiz. Bizim bu ekonomik krizi fırsata çevirmek için su düşüncedeki insanımızın bu para dostu politikasından vazgeçmeleri gerekir.

0

Düsmez tahmin etmiyorum ne olursa seçimlerden sonra belli olur. Zamlar secimden sonra belli olur. Yani bu saatten sonra secime kadar rahat nefes aliriz zm gelmez ama gelirse işimiz zor.

0 0
paylaş
0

2019 yılında Dolar'ın ani bir düşme yaşaması yaşanmaz dolar mantı bu şekildedir Dolar düşer ama az iner yani gittikçe dolar yükselir ama inişi küçük küçük olur yani bu saatten sonra ilerleyen yıllarda doların düşmesi yada 4 ün altına düşmesi yaşanmaz 7 olur 77 nin altına düşer 6 olur altının altına düşer 5 olur yani çok düşmez çok yükselir ama az değer düşer düşürür

0 0
paylaş
0

Krizi fırsata çeviren insanlar olduğu sürece dolar düşmez dolar artıyor alıcaklarımızın fiyatı artıyor dolar düşüyor fiyatlar yine aynı :(

0 0
paylaş
0

asgari ücret ve akabinde yılbaşından sonra vergi oranlarının artması ile beraber ve girdi malzemelerinin artması ile doların düşeceğini beklemek hayal olur.

0 0
paylaş
0

düşme diye düşünüyorum ama şuanki ekanomimizi seçim dolayısıyla çok kötü bir hale getirdiler.

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.