+1

gecen seneye gore artık gerçekten gayet iyi bir rakam 2 milyar 20 TL 1600 lira olmasındansa bu şekilde olması daha iyi En azından insanlar geçilebilecektir ücretleri arasında olduğu için bence gayet yeterli diye düşünüyorum

1 0
paylaş
0

Düşük bir maaş diye değerlendiriyorum. Bir yerden veriyorlar başka yerden kesiyorlar, verdiklerinin fazlasını geri alıyorlar o yüzden fazla da sevinemedim asgari ücrete zam olayına.

0 0
paylaş
0

Asgari ucret tamda tahmin ettigim gibi geldi daha iyi olabilirdi onemli olan yeni yilda urunlere ve temel ihtiyaclara zam gelmemesi yoksa alinan zammin hicbir onemi yok

0 0
paylaş
+1

Bu kadar yoğun enflasyonun olduğu bir dönemde asgari ücrete böyle bir zam yapılması gayet güzel olmuş ama temennimiz işte enflasyonun daha düşük düzeyde olması ki dolayısıyla insanların alım gücü daha fazla artar ve hayat koşulları biraz daha iyileşir ama yine de güzel bir çaba ve teşebbüs olarak görüyorum bu kadar arttırmalarını. Umarım 2019 yılında enflasyon değerleri daha da düşer böylelikle ülkemizin ekonomisi için daha iyi olur.

1 0
paylaş
+2

Gayet makul bir zam yapıldı diye düşünüyorum. Önümüzde ki dönemde gıda elektrik gaz gibi şeylere de zam gelmezse gayet iyi olacak asgari ücret ile çalışanlar için.

2 0
paylaş
+1

Ben ce cok guzel para verdiler 2020 tl guzel para

1 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.