+10

2019 yılbaşı çekiliş sonuçları

Çekiliş sayfasında sonuçlar açıklanmıştır:
https://ahmetesor.com/cekilis

Kazananların AP'leri gün içerisinde hesaplarına eklenecektir.

Çekiliş uygulaması ile ilgili görüşlerinizi ve çekilişlerin devam edip etmemesi ile ilgili görüşlerinizi bu konu altında belirtirseniz seviniriz.

13 3
26 yanıt   -  
+2

Benim şansım yok.

2 0
paylaş
1 yorum
+3

Çekilişler devam edebilir ama teselli ödülleri de olmalı bence. En azından son 3 rakama göre amorti verseydiniz bari 10 kişiye :)

3 0
paylaş
0

Kazanma oranı normal piyangoya göre kat kat fazlaydı. Biletlerde çok ucuzdu. Kazananları tebrik ederim.

2 2
paylaş
+3

Çok dengesiz adaletsiz çekiliş oldu fazla bilet alanlar kazandı sadece bir bilet alanlara çıkmadı genelde daha iyi bir çekiliş yapılabilirdi bence

5 yorum
+2

Diğer ödüller zaten ben hiç kazanamadım lakin 280.000 ödüllü yarışmada en çok AP kazananlar bölümü de vardı bir tek orada var adım :) oda ancak sonlarda o yarışma ne oldu 2020 de mi bitecek halen devam ediyor da :))

3 1
paylaş
+3

Kazanmadığıma şaşırmadım çünkü avda bekler gibi 7 /24 bilgisayar başında beklemiyorum önemli de değil canımız sağolsun

3 0
paylaş
+2

Ben 500 AP harcadım 250 AP kazandım yarı yarıya zarar ben de zaten şans yokki 5 bilet aldım bir tanesine çıktı

2 0
paylaş
1 yorum
0

Kazananlar diliyorum hayırlı işler için harcarlar. Tebrik ederim ve bol kazanç dilerim.

0

500 apı nasıl çekecegim?

0 0
paylaş
+2

Bende öyle bir şans varki tüm biletleri ben alsam bile çekiliş iptal olur

+2

O kadar emek verdik fakat görüyorum ki hepsi boşmuş.Bilet aldık , ödüllü sorulara cevap verdik , daha ne yapalım yani ? Adaletli bir site olduğunuzu düşünmüyorum.

2 0
paylaş
0

Çekilişler açıklandı. Zaten iki bilet almıştım, onda da çıkmadı. Benim merak ettiğim ödüllü sorularda apler ne zaman açıklanacak.

0 0
paylaş
0

Kazananları tebrik ediyorum ben daha yeni katıldım bilmiyorum böle bir etkinlik olduğunu ama güzel bir etkinlikmiş keşkedaha önce gelsim bu siteye çok beyendim bu siteyi mantıklı sorular çok var mantıksızda sorular var mantıklı sorular günlük hayatımızda karşımıza çıkan şeyler Tebrik ediyor çekilişte kazanana arkadaşları

0 0
paylaş
+4

6 Biletten hiç bir şey kazanamamışım. Adaletsiz olduğunu düşünürken bu siteye kendi getirdiğim adamın 1000 Ap kazandığını görünce adil olduğuna karar verdim. Fakat şahsi olarak uzun vadeli cevaplar yazmak, mantılı sorular yazmanın bu sitede 5 para etmediğini an itibariyle hissetmiş bulunmaktayım.

Çok eski üye olmadığım halde soru içeriğinde ki etiketleri dahi kullanarak yazmış olduğum uzun cevapların 5 para etmediğini 5 kelimelik bir cevap yazan adamın da 25 Bonus aldığını gördükten sonra hissettim.

Ayrıca, siteye zaten öyle Extrem bir maddi kaygı içerisinde giriş yapmadım dönemsel olarak girip eğlence bağlamında cevaplar veya sorular yazabilirim fakat ter akıtıp, emek verecek kadar değil.

Bol şans..

4 0
paylaş
-1

Çekiliş ve ödüllü soru asla güven verici olmadı madem facebook vericektiniz sayfa da neden paylaşmadınız koca sayfayı facebook da iki kişi beğenmiş çekiliş hiç güven verici değil nasıl yapıldığına dair açıklama yok ödüllü soru rezalet bir ap ve para uğruna değer verip yazdığımız cevaplar aynı kişiler tarafından dislike landı ayrıca aynı kişiler 3 kez cevap verip 3. Sünde liste başında onu hiç anlamış değilim benim güvenim tükendi şu ödememi alayım bay bay

0 1
paylaş
+1

2000 tane çekiliş aldım laptop param için galiba ben alamayacağım şansıma tüküreyim ne şansız insanım2000 ap harcadım 500ap kazanmısım ne kazanması zarardayım eşşek gibi yazdan beri emek ettim ben 1500 apım boşa gitti dindim dilimi çektim ahmetsorda ağlıyorum

1 0
paylaş
+1

Maalesef bana bir şey çıkmamış hayırlısı olsun

1 0
paylaş
+1

Maalesef bana bir şey çıkmamış hayırlısı olsun

1 0
paylaş
0

2 bilet almıştım, 250 AP kazandım.
50 AP kar. İlk defa bir çekilişte kazanıyorum :)

0 0
paylaş
1 yorum
0

Kazandığım AP hala yatmadı

0 0
paylaş
0

Bence böyle çekilişler devam etmeli kazanma şansımız artabilir

0 0
paylaş
0

3 bilet aldım ikisine 250 şer ap çıkmış toplam 500 ap kazancım 200 ap kardayım

0 0
paylaş
0

benim ikramiyem yatmadı :(

0 0
paylaş
0

Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Bol kazançlar herkese.

0 0
paylaş
0

Bunun ne oldugunu nasil oldugunu nasil oldugunu bilmiyorum bu siteye yeni basladim

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.