+3

2019 takvimi aldınız mı?

    -   Görüş
3 0
5 yanıt   -  
+1

2019 yılı, haftasonu çalışmayan resmi tatillerini hakkı ile kullanacaklar için tam bir tatil yılı olacak. Çünkü onlara 2019 yılının 3 te 1 i tatil olacak, yaklaşık 130 gün kadar sürecek. Yıl 52 hafta, her hafta 2 günden 104 gün zaten tatil. Bayram tatillerini 9+9 yaparlarsa 18 gün gelecek, resmi tatillerindede yıllık izinler ile haftasonu tatillerini birleştirirlerse kemiksek 130 gün tatil yapacaklar. 10 günde kalan yıllık izni kullansalar, 140 gün eder. Memurlara yarayan 2019 yılı tatil yılı olarak ilan edildi.

1 0
paylaş
0

Hayır henüz bende daha almadım diyebilirim zaten bir ara alırım fırsat bulursam birde bunu oda sayısına göre almaya gerek yok diyorum takvimler veriliyor zaten oda sayısına göre almayacam ben böyle daha iyi 1 tane yada 2 tane yeter

+1

Takvim kullanmıyorum ki ben artık. Telefonlarda var her türlü bilgi. Evde ya da büroda kalabalıktan başka bir şey değil artık takvim. Elimde bir ajanda olur zaten. Her türlü işimi görür bunlar.

1 0
paylaş
0

2019 takvimi almadim daha öyle takvim alma yada takvim kullanma gibi hic dusuncem olmadi telefondan bilgisayaradan işimi görebiliyorum yetiyor bana zaten artık hersey dijitallesti bence takvim kullanarak büyük bir israfa giriyoruz .

0 0
paylaş
+1

Takvimler genelde promosyon olarak geldiği için ben kimsenin takvim alacağını düşünmüyorum. Çoğu yer yaptırıp dağıtıyor zaten. Sadece camilerde yardım amaçlı diyanetin takvimlerini alanlar vardır.

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.