+2

2019 KPSS başvuruları başlıyor!!!!

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre 2019 yılı kamu personeli seçme sınavı için başvurular 3 ila 15 mayıs 2019 tarihleri arasında başlayacağı duyuruldu. sınav ücreti olarak geçtiğimiz yıl 60 tl iken bu yıl sınav ücretlerine ortalama yüzde 20 zam gelerek her oturum için KPSS ücreti 70 tl olması bekleniyor.

2019 KPSS başvuruları başlıyor!!!!
  YaŞaR-öÇaL   -   Güncel
2 0
5 yanıt   -  
+2

Inşallah Herkese iyi geçer bir tek şu mülakat dünyaya şeyler olmasaydı Ya da oluyorsa Hak hukuk gözetilerek yapılsaydı bence çok mükemmel olurdu sistem güzel ama dediğim gibi mülakat işi biraz sıkıntı bir de oradan alınan para çok fazla bence işi ticarete dökmüşler gibi

2 0
paylaş
+1

Sınava girecek herkese şimdiden başarılar yine devlet zengin olacak milyonlarca insanın hayalleri yıkılacak desene.

1 0
paylaş
+1

bu yıl beklenen haber sonunda gelmesi ile mayısın 3 ve 15 arasında kpss başvuruları yapılacak olup ösymnin sayfasındaki habere göre sınav ücreti yüzde 20 artarak her oturum için 70 TL olması öğrenciler ve velileri için biraz fazla olduğu düşündürse de bu yıl ki sınav ücretleri ve tarihlerine bu linkten ulaşabilirsiniz : https://www.osym.gov.tr/TR,8797/takvim.html adresinden sorgulama yapabilirsiniz.

+2

Kpss sınavı bende hazırlanıyorum sınava hazırlanan bütün arkadaşlarıma başarılar Allah emeklerini boşa çıkarmasın

+2

KPSS'ye başvuru yapmayı düşünmüyorum. Başvuru yapacak olan arkadaşlara ise başarılar dilerim. Umarım adil bir seçim yaparlar.

2 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.