+1

Ailece severek izlediğimiz animasyon filmlerini sizlerede tavsiye ederim. Otel Transilvanya-3, İnanılmaz Aile-2, Küçük Ayaklar(kızım gidip gelip izliyor), Mowgli, Koko, Ters Yüz.

1 0
paylaş
+2

Çocuk aksiyon filmi olan İnanılmaz Aile gerçekten güzel yapılmış 3 D bir aksiyon filmiydi. Çocuk filmi olmasına rağmen çocuklarımla birlikte keyifle seyrettim.

2 0
paylaş
+1

Ailecek izlenebilecek animasyon film olarak bu senenin çok verimli geçtiğini söyleyemem izlenebilecek bi otel transilvanya 3 vardı bir de inanılmaz aile 2 ancak inanılmaz aile de bence pek beklentileri karşılamadıbunlar dışındada filmler genel olarak benim düşüncem küçük çocuklara yönelikti.

1 0
paylaş
+1

Küçük Ayak: Bir uçak kazası sonucu koca ayakların arasına düşen adamın maceraları anlatılmaktadır. Örümcek Adam Örümcek Evreninde: Miles ve birkaç Örümcek kahramanın maceraları anlatılmaktadır. Grinç: Yaşadığı kasabadaki halkın yılbaşı zevkinden nefret eden Grinç'in maceraları anlatılmaktadır. İnanılmaz Aile 2: İnanılmaz Aile bu sefer Helen başrolde olarak geliyor. Bob ise çocuklarla uğraşmak zorundadır. Bir de Jack Jack vardır üstelik.

1 0
paylaş
0

''Incredibles 2'' ( İnanılmaz Aile 2).Sadece görsel efekt ve grafikleriile değil gayet yetişkinlere de hitap edebilecek ustalıkta senaryosu hikaye örgüsü ile harika bir animasyon filmi kendisi.

0 0
paylaş
0

Ben netflix in yayınladığı mowgliği beğenerek izlemiştim.

0 0
paylaş
0

İnanılmaz aile 2 ve grinch kesinlikle izlenmesini tavsiye ediyorum.

0 0
paylaş
0

animasyon filmlerini sevmiyorum diye bilmiyorum

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.