+4

2018 yılında 440 kadın öldürüldü?

440 kadın cinayet kurbanı oldu...%31 'i ise şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçmiştir...

    -   Görüş
4 0
4 yanıt   -  
+2

Ne denilebilirki.. Gercekten midem bulanıyor ve bu tip insanlara verilebilecek cezalar caydırıcı olmuyor. Elimden geldiğince paylaşıyor ve bu konuda düşüncelerimi yazıyorum.


Hemen hemen her coğrafya insanının kadına şiddet uyguladığını görüyoruz ve bu ziyadesiyle beni rahtsiz ediyor. İnsallah tez vakittte biter.

+2

Ülkemiz için çok kötü bir sonuçtur. Müslüman bir ülkeye yakışmayan bir sonuçtur. Kadınlar bize Allahın emanetidir. Onlarla geçinemeye bilirsin, boşayın kardeşim, illa öldürmek zorunda mısın? senden güçsüz olan birine el kaldırmak bile doğru bir davranış olmazken onu öldürmek insanlığa ve vicdana sığan bir davranış değildir.

2 0
paylaş
+1

2018 yılında 440 kadın öldürülmüş eve çık önemli bir rakam birde suriyede Filistine ırakta arkanda ve dünyanın her yerinde kaç milyon kadın çocuk öldürüldü bunları gündem yapmak gerek ülkemizde olan genelde özenti ve kendini bilmezligin. Sonucu meydana gelen olaylar tabi bu bir fikir

1 0
paylaş
+1

Ülkemizde bu kadar kadın cinayeti olması çok üzücü bir durumdur.Buna bir an önce çözüm bulunmalıdır.Buna ağır hapis cezası veya farklı cezalar uygulanarak bunlara çözüm bulunabilir.İnsanların bilgilendirilmesi lazım.

1 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.