+2

Çok üzücü bir durum gerçekten. O okulları kazanabilmek için dirsek çürüt sonra geri bırak. Bu durum bence öğrencilerin okuldan mezun olunca da diplomasının işe yaramayacağına inanmasından kaynaklanıyor. Gençler umutsuzluk içinde. Okuyanı da okumayanı da işsiz.

2 0
paylaş
0

Belki ekonomik sıkıntılardan da bırakılmış olabilir insanlar artık üniversiteye verecek Para bulamıyor lardır Bir de şimdi bedelli askerlikten dolayı da üniversite okuyanların sayısı azaldı diyorlar Yani insanlar bir çoğu galiba askerlik uzatmak için okuyorlar diye düşünüyorum.

0 0
paylaş
+1

Üniversite okumuş olmanın ayrıcalığının kalmadığını fark edip yoldan dönmüşler. Haksız sayılmazlar. 5 yıldır okurken harcadığım parayı üniversite okumadan işe girip çalışmaya başlasam misliyle kazanabilirdim. Kyk kredisi de bu işin cabası. Nerden tutsak elimizde kalıyor

+1

Bir kısmı gittiği üniversite ve bölümde aradığını bulamamıştır. Bir kısmı da kazandığı bölümle ilgili bir gelecek bir kariyer göremediği için boş yere okuyup masraf etmemek için bırakmış olabilir.

1 0
paylaş
+1

İşte bazı sivri akıllılar ki burada da çok var çok üniversite nin iyi olduğunu düşünüyorlardı. Bakalım buna habere ne diyecekler .
Bunun en büyük nedeni 2002 de 76 olan üniversite sayısının 175 e çıkarılmasıdir. İki sıra , bibtahta koyan herkese , hükümete yakın herkese üniversite kurma izni verirsen olacağı bu sayısız bölüm açıldı , istihdam saglayamacagi bölümü açarsa üniversiteler böyle millet açıkta kalır okulu bırakır. Çözüm mü bu hükümet ne zaman öğrenciyi ve eğitimi birer rant aracı olmaktan çıkarır ozaman yoluna girer

1 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.