+2

yazılana çizilene bakmamak gerekir verilerde öyle profesyonellik kalmadığı için kim nasıl düşünmemizi istiyorsa ona göre haber yapıyor veya veri yayınlıyor.Kendimizi kandırıyoruz.

2 0
paylaş
+4

Türkiye’deki en önemli sorun eğitim sorunu, en önemsiz sorun ise magazin haberleri. Ama bize göre Herşey çok önemli bir sorunmuş gibi geliyor.

4 0
paylaş
+2

Açıkçası bu verileri devlet verilerine göre değil de bağımsız kuruluşlardan edinmek daha mantıklı. Güvenerek inandığımız veriler kararlarımızı etkileyebiliyor her ne kadar önemsiz gelse de bize gerçekten çok önemli.

2 0
paylaş
+2

En önemsiz sorun bence milletin dediklerini kaideye alınmaması ve poşet sorunu abi poşet sorununa takmayın bir kaç ay sonra diyecekler ki poşetler ücretsiz oldu en önemlisi ve en saçması 1952 yılında natoya girmemizdi bence

2 0
paylaş
+2

en önemli sorun işsizlik ve suriyeli nüfusu
en önemsiz sorunu bilmiyorum.

2 0
paylaş
+2

En önemlisi eğitim sorunu, işsizlik ve ekonomi önemsiz olan sorunlar ise yerel medyada verilen her şey hiç bir zaman bunlardan bahsedilmez sadece şu şununla görüntülendi şu şunu dedi vsvs. boş şeyler

2 0
paylaş
+2

En önemli sorun eğitim sistemimiz sürekli değiştirilmesi millet vekillerinin ne iş yaptıklarının belli olamaması ve sağlık sorunları

2 0
paylaş
+2

şuan aklıma gelmedi

2 0
paylaş
+2

Eğitim sistemi 1 köprülerin salak sulak şekilde ücretlendirilmelerine 2 derdim

2 0
paylaş
+3

İşsizlik, artan döviz ve altın kurları ama en önemlisi darbe girişimiydi galibs.

3 0
paylaş
+3

Türkiyede o kadar çok sorun var ki önemlisi önemsizi hangisi bilmemedim

3 0
paylaş
+3

Işsizlik kişi başına düşen milli gelir tabi bu gelir fazla olarak gösterilmiştir oda ayrı bir ironi.

3 0
paylaş
+4

işsizlik ve üretim bence.türkiye genelinde çok ciddi rakamlarda işsizlik oranı oluştu.ve tarım ve hayvancılıkta dibe vurma noktasına geldik.ülkemizde rahatlıkla üretebileceğimiz ürünleri yurt dışından alır olduk.

4 0
paylaş
+3

En önemli çözüm bulunması gereken en kesin şey çocuk istismarı çünkü çocuklar geleceğimizdir.En önemsiz konu daa bilmiyorum genelde önemsiz konular magazinde oluyor.

+3

neden 2017 ben bunu merak ettim üzerinden neredeyse 2 yıl geçmiş. 2018 olsa bir şeyler yazabilirdim ama geçmiş zaman olur ki diyeceğim.

3 0
paylaş
+3

Bana göre verimli olan hiç bir şey yok ki.

3 0
paylaş
+3

Bilmiyorum valla hiç okumadım , görmedim.

3 0
paylaş
+3

2017 den beri en önemli sorun artarak devam eden Dolar ve işsizlik bence 2019 da ikiside tavan yaptı

3 0
paylaş
+3

Bence en önemlisi işsizlik en önemsiz olanı ise köprü ve yol yapımı.

3 0
paylaş
+3

2017 yılımdan beri ekonomi alt üst olmuş durumdadır. İşsizlik oranları aldı başını gidiyor. İnsanlar çalışmak istese de iş olmayınca iş bulamıyor. Önceden liseden çıkar çıkmaz iş bulunurken, şimdilerde üniversite okursan bile iş yok.

3 0
paylaş
+3

Ekonomi,güvenlik ve işsizlik en önemli sorunlarmış.

3 0
paylaş
+3

2017 Yılının istatistiklerine bakmak lazım. Ama bu istetistikleri kimin ya da hangi kurumun tuttuğu da önemli. Üstelik bir çok istatistik bilimsel gerçeklere dayanmıyor, ne düşünmemiz istendiği gerçeğinden hareket ediyor. Verileri verip ona göre fikrimizi sorsan daha çok yardımcı olabilirdik.

3 0
paylaş
+3

Türkiye’nin en önemli 3 sorunu; işsizlik, ekonomi ve güvenlik olarak belirlenmiştir. Bunları zaten son 2 yılda oldukça net bir şekilde görebildik. 2018 yılında işsizlik çok daha fazla arttı ve bununla beraber ekonomik durumlarımız darmadağın oldu. Bu gidişle çok daha kötü durumlar yaşayacağımızı düşünüyorum, Rabb’im sonumuzu hayretsin.

3 0
paylaş
+3

İstatistikleri bilmiyorum ama bence en önemli sorun işsizlik ve ekonomi
En önemsiz sorun diye bir şey olduğunu da düşünmüyorum bir şey sorunsa zaten önemlidir benim gözümde

+3

En önemli sorun bnm için işsizlik geçim sıkıntısı dır

3 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.