0

2000 TL'ye Oyun Bilgisayarı Toplayabilir miyim?

Toplanabilir diyenler yorumlarda toplanacak parçaların adını yazabilir mi?

    -   İnternet-Teknoloji
0 0
7 yanıt   -  
+1

2000 TL'ye oyun bilgisayarı toplayabileceğini düşünmüyorum. Benim abim daha yeni aldı oyun bilgisayarı parçalarını teker teker aldı 6.5 milyar tuttu.

1 0
paylaş
+1

Malesef en az 3,000 4,500 tl o bile son çıkan oyunları çalıştırmıyor.. Ekran kartı Fiyatları 1,500 tl bildiğim kadarıyla :D

1 0
paylaş
-1

iyi bir piyasa araştırması yaparsan belki ama bence düşük bir bütçe

0 1
paylaş
0

Bence bu büyük bir hayal olur. 2000 Türk lirası ile oyun bilgisayarı toplayabilirsen buraya yazar mısın yapabilecek misin merak ettim.

0 0
paylaş
0

Dolar düşerse tabikide toplarsın

0 0
paylaş
+1

Bu olanak biraz zor çünkü kardeşim artan dolar ve bilgisayar fiyatlarının artmasına neden oldu sadece pazara Manavgat bakkala ve vatandaşa vurmadi bu olay herşeye vurdu en ucuz olan parçalar bile pahalilandi ve bu durumda söylediğin fiyat yani 2000 TL ye bu çok zor olarak görünüyor keşke dediğin fiyata toplamda ama toplayamazsin kardeşim toplarsanda helal olsun derim

1 0
paylaş
0

tam olarak mükemmel bir bilgisayar olacağını zannetmem ama toplayabilirsin ama çok büyük bir beklentinin de olmaması gerekir bir bilgisayar oyun bilgisayarı 4-5 bin tl civarlarında o sebeple de ondan aşağıda bir bilgisayarın işimizi göreceğini sanmam.

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.