+2

Buna iyi diyenler var. Ne diyim şimdi:(

2 0
paylaş
+1

insanlar bu kadar para ile geçinemezler yani işe yakın bir yerde olduğu zamanlarda dahada çok kira veriliyor.birde gıda insanlara yetmiyor.yani bu maaşlarla yaşamak zor.

1 0
paylaş
2 yorum
+1

Bence yanlış ya, şükürler olsun il kendi evim var kira gibi bi derdim yok ama ev kiraları almış başını gidiyor. Sokakta kalmamak için dört tarafı da duvarlarla kaplı bir yere kira ödüyoruz bu saçma geliyor bana.

1 0
paylaş
+1

Bir insan 1200 lira kira ödüyorsa , yaşadığı yerin pahalı olduğunu gösterir. Orada yaşamak yerine daha uygun bir şehirde yaşamak , daha doğrudur yani sakin yerlerde kira fiyatları daha uygun biz 2000 lira maaş alıyoruz ve zor yaşıyoruz ama başka ülkedekiler aylık 5 dolar kazanarak yaşayan insanlar var yani halimize şükretmemiz lazım. Gereksiz her şeyi almak yerine gerekli şeyleri almak daha iyi olur bir yandan her gün küçük küçük para biriktirmek ay sonuna kadar rahat yaşamamızı sağlar diye düşünüyorum.

1 0
paylaş
+1

Rabbim sonumuzu hayır etsin gidişat iyi değil valla

1 0
paylaş
+1

Evde tek gelir sahibi sen isen, aldığın maaşla kirq ödeyip hayatta kalman mucize. Şartlar seni zorluyor anladığım kadarıyla. Bence uygun bir kiralık ev bulmak ya da yüksek maaşlı bir bulmak daha mantıklı.

1 0
paylaş
+1

@raboya Tenkyu

1 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.