+2

Dün gibi gozumun onunde

2 0
paylaş
+2

Ben 17 Ağustos’taki 1999 depremini çok yakından yaşadım o gün kıyametten bir gündü can Pazar’ı yaşanıyordu insanların çığlıkları gürültülü deprem sevdiklerinin hepsi bir yerde kimseye ulaşamıyorsun binlerce kişi sokaklarda yıkılan evlerin altında sevdiklerini çıkarmaya çalışıyor kimide biraz önce yanında olan yakınının cenezasine bakıyor ülkemiz deprem kuşağında olmasına rağmen hiçbir tedbir alınmıyor

+1

O depremi unutmak mümkün değil. Depremi yaşamasakta, olduğunu bilmek hepimizi sokaklara döktü. 3 gün araç içinde yatmıştık. Allah yaşayanlara acısı olanlara sabır versin. Çok zor bir olaydı.

1 0
paylaş
+1

Ben Kocaeli Darıca'da oturuyorum, depremi yaşadım, elbette ki unutulacak bir olay değil, Allah bir daha öyle birşey göstermesin.

1 0
paylaş
+1

Nasıl depremdi. Ben hatırlamıyom. Depremin olduğu zamanlarda ben daha küçükmüşüm.

+2

Ben o tarihte Buraya çok yakın değildim ama o zaman olan depremin bulunduğum yerden hissetmiştim yani oturduğumuz yerler sallanmış da bir de buraya kadar gelen o sallanmanın bu depremin yaşandığı yerlerde neler yaşanmıştır diye merak etmiştik

2 0
paylaş
+1

Çok kötüydü o günler biz ta Ankaradan hissetmiştik geceyi dışarıda geçirmiştik.

1 0
paylaş
+1

Ne yazık ki hatırlıyorum. O deprem sonrasında evlere girmiyor sokaklarda yatıyorduk. Araçlarda uyuyorduk. Deprem sonrasında yakınlarımızı aramaya çalışıyorduk telefonlar çalışmıyor , ses yok haber yok, çok zordu.

+1

benim dogdugum gün deprem olmus

1 0
paylaş
+1

benim dogdugum gün deprem olmus

1 0
paylaş
+2

O depremde henüz 1 haftalık bebekmişim.Fakat anlatılanlara göre yaralar bırakan büyük bir deprem olmuş.Halkın üzerinde etkisi baya büyük olmuş.

2 0
paylaş
+1

Ben hayal meyal hatırlıyorum daha küçüktüm.

1 0
paylaş
+2

Evet çok iyi hatırlıyorum. Allah bir daha bizlere o günleri tekrar yaşatmasın. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızada Allah tan Rahmet diliyorum.

2 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.