+2

Bu sizin bir onyarginizdan kaynaklanan bir durum ben 2000 dogumlu olmama ragmen yasli ve orta yasli insanlarla oldukca iyi iletisim kuruyorum sizde eger onyargisiz denerseniz yapabilirsiniz

2 0
paylaş
+2

Belli ki o yaşlarda bir sevgilin var? Bazen iletişim problemleri olabiliyor üstadım. Çocuksu oluyorlar yani birazda toy ama gayet olgun olanları da vardır. Bende kendimden küçüklerle iletim kuramam pek ama bazen oluyor ki öyle kişiler çıkıyor, kendi yaşıtlarından daha olgun oluyorlar.

+2

Şimdiki gençlerle ilişki kurmak çok zor oluyor. Teknoloji internet beyinlerini yemiş telefonlardan etraflarini bile göremiyorlar bence çok kötü bir çağdayiz.

2 0
paylaş
+2

2000 li yaslardaki cocuklarla tek iletisim kanalin telefon internet veya bilgisayar olabilir. Konusmak istiyorsan kisa araliklarla modemin fisini veya baglantisini kes derim. Basta tepki verir fakat sonra yapacak bisey bulamayinca yaniniza cocuk gelir ve iletisim kurmus olursun. Koklu bir cozum degil fakat ise yarayacagini dusunuyorum.

0

İnsan insandır insan tarih değildir, dediği gibi aşırı ilgiden sarhoş olmuş bir kimseyle muhatap olmuşsun. Ayık olanlar gayet akıllı işte örnek...

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.