+4

17000 yapabilecek miyiz sizce?

  Nurryd   -   Geyik-Sohbet
4 0
6 yanıt   -  
+1

valla ben yapamadım çok zor bu da biraz güvenimi eksiltti açıkçası hergün herkesi görmüyorum ama hiçte listeden inmiyor ayrıca bazı moderatörler soru paylaşmaz ama nedense sıralamada baştalar gittikçe sıkılıyorum artık iyisimi hakkınla işe gir hakkınla para kazan yani

1 0
paylaş
+1

Emek veren insan bir ay boyunca o rakamı yapabilir. Geçen ay ben 20.000 AP kazandım ama ödeme istemedim. Biraz yükselsin, daha sonra aplerimi bozdururum. Burada aylık gelir olarak en azından küçük ihtiyaçlarımızı giderebiliriz.

1 0
paylaş
+1

Benim o kadar çok olmaz ama belki 5 bin yaparım diye düşünüyorum. Buraya fazla vakit ayıramıyorum. Çalıştığım için burayı ek iş olarak kullanıyorum. İnternet paketimin parasını çıkarsam. Benim için yeterli olacaktır.

1 0
paylaş
+2

bence bir ayda bu rakamı geçebilirsin.fakat imkanlarından dolayı siteye ziyaret sürelerini bilemediğim için kesin de yorum yapamıyorum.30 günlük süre içerisinde günlük 4-5 saatlik ziyaretlerle 100 cevap limitine ulaşman sonucu bu rakamı rahatlıkla geçebileceğini düşünüyorum.

2 0
paylaş
+1

ödeme almak istiyrsak yapmamaız lazım benim 10000 oldu bile bakalım yedi bin daha yapmam lazım ne kadar sürede yaapbilirim bilmiyorum eger yaparsam amrttta ödeme ealmak istiyorum açıkcası

1 0
paylaş
+1

Daha yeni başladım.AP yükseltmeye çalışıyorum.öğrenmeye çalışıyorum .bakalım inşallah yapabiliriz .

1 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.