+3

çok azmış ama böyle böyle çoğalıyor bende sattım ama damlaya damlaya göl olur misali şu anada 285 tl cinvarında bendede var ama belkide ileriki zamanlarda dahada çıkacağını düşünüyorum çünkü önceden yüksekti.

3 0
paylaş
+2

Bence de çok düşük boşa vakit emek ve İnternet haracamaya gerek yok bu ne emek hırsızlığı.

+2

Ben de en geç 3 hafta icinde kurun tekrar yukseleceğini düsunüyorum yani en azından 0.016 yerine 0.012 olsa iyidir ama 0.003 gercekten cok düsük inşallah en kısa zamanda tekrar yükselir cunkü böyle gitmiyor

2 0
paylaş
+1

Uygulamaya yeni uye oldugum siste.i bilemiyorum fakat dunden beri bildigim ve anladigim kadari il okadar cevap ve soruyo saun bir ap puan alamiyo olmam cok uzucu ve okadar yorum yapip puan alamiyor iken sizin gibi bir puan yapip 5 tl yakin bir ucretle donusum yapilmasi gercekden zamanimiz icin uzucu bir durum okadar cevap yaziyorken neden puan vermeyip tekrar biseler yazmaya calismak inanin puan alicammmi dusunce ile alamamak cok kirici bir hissiyat

1 0
paylaş
+1

Bence acele edip verdiğiniz emeği çöpe atmayın derim. Bırakıp dursun. İllaki bir artış olur. Yoksa bu şekilde kimse kasmaz. Yeni girenler merakla saldırır. Böyle gitmez. Biraz sabırlı olun.

1 0
paylaş
+2

kesinlikle kardeşim çok az ahmete sora sesleniyorum sen bize bu kurları yüksek insanlar artık azalıyor gün geçtikçe bence

2 0
paylaş
+1

Neden böyle bir şey yapmaya gerek duydun ki anlamış değilim elinde bir 17000 falan olunca bozdursaydın belki çekilebilecek bir tutara ulaşırdın her bozdurmanda yüzde beş komisyon veriyorsun yani bir kerede bozdur kazançlı çık onu da ay sonuna doğru bozdur yine de hayırlı olsun.

1 0
paylaş
+1

E neden şimdi bozdurdun ki? Bir ay içerisinde kur şu anki kurun iki katına bile çıksa en azından, bu bozdurduğunun iki katı elinde olacaktı. Bende şu an 12 TL kadar AP var ama bozdurmuyorum. Kur yükselince değeri artacak çünkü. Niye bozdurayım ki.

1 0
paylaş
0

Valla ben yeniyim. Ama buna sukur ne diyelim zamanla cokalir insallah. Youtube de izledim bi kiz 6060 ap satti ve 71 lira kazandi..

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.