0

15-20 bin tl paramın nasıl olduğunu düşünür, aynen yoluma devam ederim. 15-20 bin tl ne kadar sürede yaptıysam o kadar sürede bir 15-20 daha yaparım. Katlayarak giderim.

0 0
paylaş
+1

Benim 15. 20 bin civarında param olsa dolar alırdım bir kısmınıda altın olarak değerlendiririm o bir süre sonra yükselir sitede düşünüyorum ama işim gücüm olmasaydı o zamanda küçük bir iş yeri açarsın kendimi geçindirmek için

1 0
paylaş
+1

15-20 bin ₺’ye anca bir çiğköfte dükkan açabiliyorsun. Bundan dolayı bu kadar param olsa altına yatırım yapardım. Geçen sene işte çalışırken her aldığım maaşın büyük bölümünü altına yatırdım. En son 149₺’den almıştım. Bu sene o kadar arttı ki bir gramdan 60₺ gibi kâr etmiş oldum.

1 0
paylaş
+1

Bu devirde 15 20 bin tl ye hiçbir şey olmaz o eskide kalmış bir bu kadar da cebimizde sermaye olması lazım yoksa ihtiyaçlarımızı maliyetlerimizi karşılayamayız.Devir parası olanın devri öyle bir dükkan açayım bakkal açayım kuruyemişçi açayım zamanla büyürüm yok direkt büyük oynayacaksın yoksa batarsın büyük balık küçük balığı yutar misali çok mu ağır oldu bilmiyorum ama gerçekler bunlar bana göre yanlışım varsa kusura bakmayın.

+1

Valla muhtemelen parayı eğitimime harcarım zaten o para ilerde bana kat kat döner . Çünkü o kadar para ile alınan özel dersler kitaplar uygulamalar beni yarı yolda bırakmaz diye düşünüyorum. Bak kitap alaçam param yok ama problem de yok internet var ise yarıyor.

1 0
paylaş
+1

15-20 bin TL param olsa hiçbir yere harcamam direkt olarak araba alırım onu satarım 25 bin TL ye ^yeni araba alırım derken arabayı büyütürüm ve en son 70 bin TL arabamı alırım onu satıp iki araba alırım derken galeri mi açarım başka bir şey daha yapardım ama ona kesinlikle cesaret gerek ve patlaman gerek bir video kamerası alıp video çekerdim bunu sosyal medyaya yükleyip kazanırdım ama abone sayın da yükselmesi lazım bu kesinlikle bir yatırım olmaya bilir

1 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.