+3

Aslında ben olumlu bakmam çünkü ilerde zaten olucak o yaştaki bir çocuğun ilerde yaşıcağı şeyleri şimdiden yaşamasını tavsiye etmem :)

3 0
paylaş
+3

Ben olumlu bakıyorum arkadaşlar çünkü o yaşlarda neyin doğru olup neyin yanlış olduğunu sevgiyi saygıyı kıskançlığı her şeyi öğrenebilir. Ilk aşkını belki de o zaman yaşayacak. Açıkçası benim çocuğum olsa o yaşlarda olumlu bakarım. Gitsin öğrensin aşk acısını sevgiyi.

3 0
paylaş
+2

Açıkcası bende olumlu bakmam,ileride yaşanıcak şeyleri öncesinde keşfetmesini istemem.Her şeyin bir zamanı bir dozu var ama uyarsanda söylesende dürtsende şeytan bu herşeyi insanın aklına sokabilir.Hele de o yaşta helede bu devirde hemde bu teknoloji varken :)

2 0
paylaş
+2

O yaşlarda gerçek bir ilişki değil de evlilik oyunu oynuyor olabilirler. Anneler çok kızar yapmayın öyle şeyler. Biraz daha olgunluk yaşına ulaşın.

2 0
paylaş
5 yorum
+3

O yaşlardaki birinin sevgilisi olmaz zaten, onlar sevgilisi olduğunu zannederler sadece :-) Bir açıdan masum görünse ve anlaşılabilir bir durum olsa da ben şahsen sıcak bakmam.. Her şeyin bir zamanı vardır sonuçta.. Bu tip ilişkiler bence büyük oranda özentiden ibaret, gözlerini açıyorlar ve her yerde bunu görüyorlar.. Kimileri masumane kalıyor ama saçmalayanlar da giderek artıyor.. Ebeveyne büyük görev düşüyor sonuçta..

3 0
paylaş
+2

ergenliğin başladığı yaşlar, asıl sevgilisi olmayan o yaşlarda ki birinin problemi var mı diye sorulmalı.

2 0
paylaş
+3

Artık çok normal bakılıyor ama olmalı mı tabiki hayır yani o yaşta benim de olmuştu gerek de yoktu ama o yaşta sevgili olup evlenen tanıdığım da var

3 0
paylaş
+3

O yaşlarda gerçek bır ilişki değil de evcilik amaçlı takiliyorlardir.Maksat sevgilim var demektir herhalde, ergenlik çağında başka birşey olabileceğini düşünmüyorum .

3 0
paylaş
+2

Sevgili ne demek? 14-15 yaşında bir çocuğun sevgilisi olamaz.İçimizdeki dürtüler nedeniyle ,illaki karşı cinsten hoşlanır, bir şeyler hissederiz.Ancak 14-15 yaşında bir çocuk adı üstünde, ne hayatı görmüş , ne gerçekleri.O hayata zaten pembe gözlüklerle bakıyor.Onun sevgili anlayışı beraber yürümek, yada karşısındakinin ona gülmesi,yada herkesten daha yakın olması.Düşünün bir kere o bahsettiğiniz çocuk sizin çocuğunuz olsa ;? İster misiniz 14 yaşındaki kızınızın bir sevgilisi olmasını ?

2 0
paylaş
+2

Ben doğru bulmuyorum ergenlik çağına giriş zamanları böyle şeylere çok hevesli oluyorlar anne babanın çocukların gözü üstünde olmalı ne yapıyorsa bilmelidir.

2 0
paylaş
+2

O yaşlarda çocuklar bilmez gerçek ilişkinin ne olduğunu. Bilmedikleri için ilişkiyi evcilik oyunu gibi görürler. Anne ve babalar bu yaşta olacak şey mi diye çocuklarına hep kızarlar.

0

Olumlu bakmam şahsen

1 1
paylaş
+2

Çocuk ya daha geç mi kalmış sevgili bulmakla yarın öbür gün bıkar ve pişman olur onlar şu anda hata yaomaya çok musayitler çünkü hayatı toz pembe görüyorlar

2 0
paylaş
+3

Pek iyi bakmam dükkanıma gelen bu yaşlarda çocuklar oluyor bu muhabbetleri ediyorlar diyorum bu yaşta bırakın bu işleri okulunuza bakın diyorum ya ne olacak abi diyorlar. Bu yaşta sevişmeyeceğim de ne zaman sevişeceğim diyenler oluyor şeytan diyor kafasını kır şunun diyor. Sen ödevlerinle okulunla uğraş onun bunun kızını bırak diyorum anlamıyorlar şimdi ki nesil biraz farklı.

3 0
paylaş
+3

Şimdi şöyle birşey var 14 15 yaşında ki biri ergen oluyor bazı şeyler onun hoş böyle çok güzel engellemek yerine göstermeleri gerek bir insan sevmeyi de aşk acısı çekmesini de bilmeli sonuçta onunda hakkı düşünsene yaşın 25 26 sana deseler ki yapmazsın olmaz ama sen zittina gidip yaparsın çünkü senin kararın senin düşüncen senin hayallerin senin kendi yolun yani insanlara bireylere yol göstermek önemli sevsinler sevgilileri de olsun gerekirse aldatsin bile yaptığı hataları yapa Yapa öğrenmeli hatasız kul olmaz öğrenmek değil ogrenmemek ayıptır zaten insanın haklarını kısıtlamak doğru değil bir insanı kendinize zitlastrirsaniz o insanı kaybedersiniz

3 0
paylaş
+2

Sevgili falan gayet normal geliyor kulağa artık değil mi?ama malesef insanlar yanlış yaşta sevgili yapyorlar basit birsey gibi görünsede çok yanlış 13 -14 diyorsun ergenlik başlangıcı aklı gerçekten bir karış havada olur kendimden biliyorum o yaşlarda sevmiştim birini başima getirmediği bela kalmadı diyebilirim yani ya o yaşta bir insanın doğruyla yanlışı ayırt etmesini gerçekten beklemeyin en güzel duyguları yaşayacağınız yaşı siz seçin kendinizi bırakmayın çünkü hayatta bir kere aşık olursunuz onu da yanlş yaşta yapmayın nefret edersiniz. En güzel duyguların yaşayın en güzel insanlarla o zaman aşkı seversiniz sevdiniz mi hayatınızda renk olur .

2 0
paylaş
+2

14 15 yaşlarında aşkın sevginin ne olduğunu bilmiyor sadece kimsenin onu kaldırmayacağını herkese güvendiği için bu sevginin gerçek olduğunu düşünüyor Bazı aşklar uzun sürüyor bazıları kısa.

2 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.