+1

Nasıl becerdin onu

1 0
paylaş
1 yorum
+3

Fena değil. Art arda bonus kazanarak bunu başardığınızı düşünüyorum. Cevaplara özgün ve kapsamlı cevaplar verildiğinde site zaten bonuslar veriyor. Onun için en kazançlı olay cevap vermekte bitiyor. Aynı zamanda popüler sorular sorduğumuzda da güzel miktarda AP kazanabiliriz.

3 0
paylaş
+2

Devamlılığı olursa çok güzeldir umarım bu şekilde daha çok kazanırsın senin arına sevindim

2 0
paylaş
1 yorum
+2

Tebrik ederim güzel bir kazanç yapmışsınız ben günlerce uğraşıyorum bazen onu bile yapamiyorum cevaplicak soru bulmakta zorlaniyorum biraz

2 0
paylaş
1 yorum
+2

Ya güzel olmuş nasıl yaptiniz ya

2 0
paylaş
+2

Efsane böyle devam et Bir de sakıncası yoksa nasıl yaptın acaba Onu da öğrensek

2 0
paylaş
+2

10-15 dk içinde 100 AP çok iyi. Kazanılan bonusların artısı, sorulardan gelen AP getirileri derken iyi kazanılabilir. Düşük kura rağmen ay sonuna elli lira gayet kolay şekilde tamamlanabilir ödüllerin de yardımıyla.

+3

Tebrik ederim, hakikaten iyi. Bir başarı. Cevaplar özgün ve nitelikli olunca bonus kazanmak mümkün oluyor. Ayrıca böyle devam ederseniz 25., 50. ve 100. Cevap bonusların da kısa sürede alarak kazanç oranınızı yükseltebilirsiniz.

3 0
paylaş
+2

iyi iyi beyler size tavsiyem bunu kessin yaparsanız çok güzel ap verir yorumnlara ve cevaplara çok uzun cevaplar verin bu size daha çok ap kazandıracak yapın deneyin

2 0
paylaş
+1

Başarılarının devamını dilerim.Darısı artık bizim başımıza.Üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum bende.Bu konu hakkında fazla bir bilgim yok.Ne kadar sürede açılır?Sizin ne kadar sürede açıldı?Yorum olarak belirtirseniz sevinirim.Herkese iyi çalışmalar.

1 0
paylaş
+1

Kardeşim daha çok kazanmanı dilerim çünkü 5 10 15 dakika içinde bayağı iyi bayağı iyi yapmışsın Başarılarının devamını dilerim

1 0
paylaş
+1

Gerçekten büyük başarı kutlarım seni. Bunun gibi taktikler bulan arkadaşlar daha fazla paylaşım yaparsa seviniriz ki hepimiz kazanalım birbirimize faydamız olsun. Bol kazançlı eğlenceler dileğiyle.

1 0
paylaş
0

Evet iyi yeni kullaniciyim ondan bana gore iyi

0 0
paylaş

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.