+5

10000 tane kitap mı okumak 3 tane ülke mi gezmek?

    -   Anket
5 0
10 yanıt   -  
+5

3 tane ülke gezmek bence.. Kitap okumak yine karşıma çıktı bu kitap okuma olayı :) Bir gün inanıyorum başaracağım seveceğim o kitapları ya.

5 0
paylaş
1 yorum
+5

Okurken fazla güldüm,ülke gezmek her ne kadar kültürel açında katkı sağlasa da,10.000 değil 10 kitap 3 ülkeye eş değer olabilir,tabi kitabın ne olduğuna bağlı.

+3

Bence 3 tane ülke gezmez, hani bir söz vardırya çok gezenmi bilir çok okuyan’mı çok gezen her zaman daha bilgili olur.

+2

Bana 3 tane ülke gezmek daha cazip geliyor :)

2 0
paylaş
+4

Kitap okumak da çok önemlidir. Fakat öncelikle 3 tane ülke gezmeyi tercih ederim. Farklı yerler gezip görmek bana daha cazip geliyor.

4 0
paylaş
+1

Tabikide 3 ülkeyi gezmek cok gezençok bilir ve orada eskiden neler ve sindiki durumlarını ogrenirsiniz kitaptan okumak yeine canlı gorursunuz.

1 0
paylaş
+3

Çok okuyan mı bilir çok gezen mi bilir demişler bence çok Gezen bilir Ben gezdiğim yerlerde ki bazı şeyler hiç aklımdan çıkmıyor ama ben bunları okumuş olsaydın çoktan unutmuştum

3 0
paylaş
+2

O kadar çok kitap üç ülkeyle tecih edilir tabiki bilgi açısından

2 0
paylaş
+2

Şimdi aklımdan geçen gerçek cevabı yazsam sitede adım çıkar megaloman ya da yalancı diye! Durduk yerde hiç gerek yok.. Suya sabuna dokunmadan 3 ülke deyip geçelim.. Gerçi yurt dışına çıkabiliyorsam bana 1 ülke de yeter ama hazır fırsat bulmuşken piyasayı düşürmeyelim :-)

2 0
paylaş
+2

Kitap okumak daha iyi olacaktir. Ama kitap okuyarak dunyayi gezdim diyemeyiz. Bazen kitaplarin anini yasamak icin o ulkeleri gezip gormekte gerekirdi.

Aradığın bilgi, eğlence ve arkadaşlar burada.