kredi çekmek

hepsi | bugün   7 entry   -

0

bankadaki mevcut paranızı çekmekten daha kolay olan hadise. söylediğim şey ortalama rakamlarda çekilen bir kredi için söz konusu tabi ki. şöyle ki a bankasında a miktar paramı çekebilmek için, önceden haberdar ettiniz mi, toparlıyoruz, onay alamadık vs şeklinde 2 saat beklerken, a bankasından a miktar krediyi 1 saat içinde çekip çıkabilirsiniz.

0

ihtiyaçlar için bankadan borç para alma işidir. günümüzde oldukça yaygındır. hatta bankaların gelirlerinin büyük bir kısmı kredilerden elde ettiği faizlerdir. birçok farklı kredi çeşidi vardır. ihtiyaç, konut, inşaat vb. bilmem ne.

0

bir bankadan belli bir miktarda para çekmektir.yani belli bir faiz oranı ile geri ödemek amacı ile çekilen paradır.vadeleri vardır 12-24-36 gibi vadelerde.

0

araç, ev, arsa gibi mülk alımlarında yüklü ödemeleri olan şeyleri almak için ağırlıklı olarak alınan şey üzerinden ipotekle kullanılan yada bireysel ihtiyaçlar karşılığında gelir seviyesi ve kredi skorlarına göre de belirli miktarda faizle geri ödenen vadeli ödeme şekli.

0

bir para çekmek için elinde para olmayan kişinin bankadan aldığı paradır ya araba almak ya da ev almak için darda olan kişilerin başvurduğu sıkıntıdan doğan paradır daha sonra bunu faizi ile birlikte ödenir.

0

bankaya başvurarak ve sana ödenen bir limit ve bunu taksit le geri ödemeye denir. düştünmü kurtulamazsın öyle kötü bir durum.

Bilgi, eğlence ve arkadaşların burada.