ahmetesor mağaza

hepsi | bugün   10 entry   -

15

2019 eylül ayı itibariyle yapılan düzenlemelerle siteye eklenen özellik. sitenin kuruluşundan bu yana nakit olarak banka hesaplarına gönderilen kazançlar artık bu mağazadan yapılacak alışverişle kullanıcıların hesabına geçmiş olacak. mağazadaki ürünlerin piyasaya göre oldukça pahalı oluşu da dikkat çekmektedir.

15

bence boşuna açılmış olan bir şey ahmetsor hak yemekten başka bişey yapmıyor herşey pahalı çok saçma bir site haline geldi. yani ahmetsor magazası demek saçma bir sistem demektir.

11

haar içinde biten güle minnet eylemeemm....

17

ahmetesor magaza sitenin guzel bir yenilik olmasina ragmen hala uyelere gerektigi kadar aciklama yapilmadigindan magazadan urun alip almamakta kararsiz kalinmasi site icin bir olumsuzluktur. yetkililerin kargo ucretinin kimin odeyecegi urun alinca kac gunde gelecek hangi kargo ile gelecek kac gunde gelecek gibi sorularin hala bir cevabi olmayan bir magazadir.

18

mağazanın üyeler için çok avantajlı olduğunu düşünmüyorum. ap kurunun yükseltilmesi yada mağazadaki ürünlerin ap miktarlarının düşürülmesi daha yararlı olacaktır.

10

o kadar paraya sadece bebek bezi aldım. piyasada en fazla 40 lira olan bebek bezine 70 lira ödedim. çok mutluyum. bugün de kazıklandım, şükür.

7

mağazada bulunan seçenekler daha da geliştirilmelidir. bir de ürün aplerinin fiyatları biraz düşürülürse siteye daha çok ilgi artar.

6

kurulduğunu ilk ayları gayet başarılı ve güzel olan fakat sonralardan ap sisteminin çıkması ile çökmeye başlayan mağaza sistemi ile tamamen çöken bir program oldu ahmetesor malesef.

6

o bile kaldırılmış. para kazanmanın hayal olduğu bir site olmuş. ancak hala anasayfada soru sor cevapla para kazan tarzı yazı olması yanlış beyandır o zaman.

1

ne yani freelendik mi şimdi? ...

Bilgi, eğlence ve arkadaşların burada.