4.2

Hazır su

önce - ürün kategorisine makyajli1kiz ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Hazır su şöyle diyeyim istanbul ıcın veya vb sehırler ıcın tamam mantıklı ama bır o kadarsa yararlımı onu dıyemıcem neden cunku hazır su abı ne oldugu bellı olmayan bı cısım bu ee yanı bu nedenle neden hazır suya bagımlı yasıyım kı belkı hayat sartları ama onada yapıcak bırsey yok olsun varsa kaderımızde onuda ıcerız

5

Hazır su adıyla halk arasında söylenen aslinda ülkemizin başka şehirlerinden bir diğer şehirlere götürülüp orada satılan bir su. Arıtılmış olarak biliriz ama ne kadar temiz onu gidip üretildiği yerde incelemek gerekir. Mesala ben Badem , Saka , cok nadir Damla tüketiyorum. Ama hiçbirine de güvenmiyorum.

3

Hazır su kaynak sularının şişelenerek markalar tarafından marketlerde satılmasına denir. Hazır sular paketlenmiş, şişelenmiş sulardır. Birçok hazır su markası vardır Uludağ, Erikli, Pınar, Saka,Nestle... Özellikle musluk suyunun içilecek durumda olmadığı bu yüzden suları damacana şeklinde evine alıp tüketmek isteyen insanlar damacana hazır suya yönelirler. Ki bunlar da çok pahalıdır. Evet kaynağından çıkan suya maalesef para ödüyoruz. Bu çok üzücü bir olay ama yapacak bir şey yok musluk suyu çok kireçli ve sert.

3

Sağlığa faydası ya da zararı konusunda her geçen gün türlü türlü haber çıksa da herkesin az da olsa tükettiği şişelenmış sulara halk arasında hazır su diyoruz. Sanırım içime direkt hazır oluşundan mı bu ad konulmuş bilinmez ama pet şişede olanlarının güneş görmemesi gerektiği söyleniyor. Çünkü güneş ışınlarına, sıcaklığa maruz kalan pet sizlerin plastiğinda bulunan bazı maddeler suya geçerek insan sağlığında bazı hastalıklara neden olabiliyor.

5

Hazır su doğal kaynak sularının fabrikalarda hazırlanarak ambalaj halinde içme suyu olarak halka satışa sunulan market veya toptancı satış yerlerinde satılan markası ve kalitesine göre fiyatları belirlenen doğada bulunan temiz sulardır şebeke suyunu içemeyenler hazır su tüketirler

3

valla bazen evdeki musluktan akan suları daha temiz buluyorum. Milletin ayaklarını daldırdığı suyu arıtıp şişeleme yaptıklarını bile duymuştum bilimicim.

paylaş - şikayet
4

bizim musluk suarı malesef içilmiyor berbat bi koku var mecburen hazır su içiyoruz.Hazır suyun en iyisi saka çalıştıgım yerde hazır suların testleri yapılmıştı en iyisi saka çıkmıştı o yüzden saka dıyorum ve mecburen hazır su

paylaş - şikayet
5

Su bolluğu olan memlekette içme suyuna para veriyoruz dünyalar kadar. Avrupa'da hazır su fiyatları çok pahalı ama musluktan su içilebiliyormuş. Ben öyle her markadan içmem. Uludağ premium, Erikli bir de Nestle Pure Life var. Diğerleri bence çöp. Saka bile bir yere kadar. Çok olmasa baz zaten hazır su almıyoruz kendimiz getirtiyoruz.

5

Musluk sularının içilemediği, koku ve içinde kireç bulunduğu durumlarda mecbur olarak başvurulan sulardır hazır sular. Bizim evde korusu tercih ediliyor genelde.

5

Hiç bir su hazır olarak şişelenip kapımıza gelmiyor aslında. Her biri uzun işlemlerden sonra içmeye hazır hale geliyor. Önemli olan kaynağından alınıp şişelenmesi ve taşınması sırasında nelere maruz kaldığıdır. Sağlıklı olup olmaması bu aşamaları doğru yapılmasına bağlıdır.

Hazır su ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.