3.2

Damla su

önce - ürün kategorisine makyajli1kiz ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Damla su marka her yerde ısım var ama su aynı su degısen bırsey yok gıdıp dağda da ıcsen aynı sehırde de ıcen aynı artık su bıle hormonlu ne yesek zaralı yasamak bıle zararlı vallahı o yuzden boyle bu tur seylere takılmamak gerek hayat sartları dıyıp gecmek lazım

3

Damla su, Coca Cola firmasının piyasaya sunduğu ve yaşının yüksek olduğu bir su markasıdır. Üstün lezzet ödülü ve ekolojik plastik poşette olsa da lezzetini hiç beğenmiyorum.zaten Coca cola gibi de bir firmanın markası olmasına binaen çoğu market ya da restoranta Coca Cola ürünlerini kullanmanın yanı sıra piyasada yer edinmesi için ücretsiz olarak verilen bir su markasıydı. Normalde PH'ın 7 üzerinde olması suyu alkali yapıyor ve bu da vücut için faydalı.

3

Daha önce tercih etmediğim ve içmediğim bir su markasıdır fakat su sudur içen çok insan da var bu markayı. Çok da takılmamak lazım markasına diye düşünüyorum hele ki böyle bilindik markalarsa.

4

Damla su, para vererek aldığımız hazır su markalarından bir tanesidir. Damla su hazır su markaları arasında en bilenen ve içimi en güzel olanlarından bir tanesidir. Maalesef musluk suyunun içimi zor ve kireçli olmasından dolayı hazır sulara yönelmiş bulunmaktayız.

5

Ben açıkçası hiç sevmiyorum o markayı. Üzerine para verseler bile içmem. Bir de haspam camdan ürüretmiş. Açıkçası para tuzağı bence. Tadı o kadar kötü marketlerde bile bir ara Coca Cola yan ürünü bu su çünkü bedava vermiş. 1000 Cola 1000 su gibi düşünün yani. Zaten şişe su saçmalık. Ben çocuk iken musluk suyu içilirdi.

1

Damla su marketlerde satılan bir su markası. Coco cola'nın yan ürünüdür. Birçok lokantaya ve bakkala coco cola yanında bedava olarak verildiği söylenmektedir. Yani bunu bedavaya alıp bize para ile satıyorlar. Zaten birçok yerde damla su satılmasının temel nedeni de bu sıfır maliyet ile yüzde yüz kar elde etmek.

3

Coca Cola şirketinin sahip olduğu yan ürünlerinden birisidir. Birçok yerde satıldığı ve gelişmiş hizmet yeteneğinden dolayı çokça sevilen bir şirketin ürünlerindendir. Ben şahsen çok tercih etmiyorum ancak yine de yanında bilmediğim markalar var ise tabii damlayı seçerdim diye düşünüyorum. Çokta kaliteli değil yine de.

5

Damla markası su coco cola markasının yan ürünlerinden ben damla markası suyu ilk duyduğumda çok kaliteli bir marka olarak biliyordum, marketlerde almaya gittiğimde fiyat bakımından diğer sulardan daha pahalı olduğunu görüyordum ve kaliteli olduğu içindir diye düşünüyordum ama sonraları bu su markasının pek te iyi olmadığını duydum, pahalı olması markasından kaynaklanıyormuş

Damla su ortalama puanı 3.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.