4.6

Cennetin Gözyaşları

önce - dizi-film kategorisine merak-edilenler ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Cennetin Gözyaşları 2017 yılında yayınlanan dram türünde ki dizi. Dizinin başrol oyuncuları Almila Ada ve Berk Atan. Dizinin konusu ise Cennet annesi tarafından bebekken terkedilmiş ve yetimhanede büyümüş bir genç kız üniversiteyi birincilikle bitirmiş ve mimar olmuştur. Çok iyi bir yerde çalışmaya başlar ve genç patronla birbirlerine aşık olurlar. Buraya kadar sıradan bir öykü ancak aşık olduğu kişi Cennet'in yıllardır aradığı ama bulamadığı çocukluk arkadaşıdır ve ikilinin bundan haberi yoktu.

3

Cennetin Gözyaşları eski bir dizidir ve o diziyi sadece birkaç bölümünü izledim diziyi beklemediğim için daha fazla izleyemedim birisidir cennetin Gözyaşları

5

Valla ben sadece fragmanını izlediğime göre bi tanı suratsız kadın vardı bi de bi tane kız ve yakışıklı çocuk bu kadar hatırlıyorum

5

Filim galıba bu bende yenı duydum neyse sonra acar bakarım neyın nesıymıs bu ama ismı guzelmiş beyendım

5

Annem çok bakardı. Galiba Tears of Heaven adlı Japon veya Kore dizisi vardı. Oradan uyarlama bir dizi diye biliyorum. İlk bölümleri çok güzeldi. Ama orijinal senaryosu dışına çakılıp uzatılmaya çalışıldığı için çok bozdu kendisini ve saçma bir hal aldı. Finali hakkında spoiler vermek istemiyorum ama dizinin verdiği mesaj nettir. Bazen kötüler de iyi olabilir diye. Bir de ben Cennet'in babaannesi ölür sandım ya da öldürülür ölmedi.

4

Cennetin Gözyaşları, televizyonda Atv kanalında yayınlanan bir Türk dizisidir. Şimdi yayından kalkmıştır ama yayınlandığı dönem birçok kişi ilgiyle izlemiştir. Cennetin Gözyaşları dizisinde baş rolde Almila Ada ''Cennet'' rolünde oynamaktadır. Bu diziyi başlarda izlemiştim ve başarılı bulmuştum ama daha sonra işler çok garip yerlere gittiği için izlemeyi bıraktım.

5

İlk yayınlandığı zaman olay olan dizi ne çok izlemiştik her bir bölümünü heyecanla ama sanki biraz erken final yaptı yazık oldu .

Cennetin Gözyaşları ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.