4.3

İnsan Psikolojisi

önce - kişi kategorisine SiyahLider ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Karşımızdaki kişinin psikolojisini kavramada ne kadar iyiyiz? Bazı duygularımız onları anlamak için yetiyor mu? Herhangi bir bireyin yaşamındaki olumsuzluklar, içinde bulunduğu kötü bir durum olabilir mi ? Aslında böyle değil ama bu kötü davranışının arkasında bir hikaye vardır muhakkak beklentilerimiz oluyor değil mi?

5

her zaman iyi seviyede tutulmalıdır. Gerçek olan olumsuz olaylar , insan piskolojisini bozmaya yeter. Bunlar arasında eşten ayrılma , işleerin kötüye gitmesi , rahatsızlık veren kişiler, bilgisayarın bozulması televizyonun bozulması gibi etkenler olabilir. Piskolojiyle baş edebilmek için, en iyi yolun sevilen işin yapılması ve rahatsızlık veren şeylerden uzak durulması sayılabilir.Psikoloji geniş bir alanı kapsamaktadır. Hem davranışları , hem de zihinsel süreçleri inceleyen , bunların altında yatan etkenleri sorgulayan bir bilimdir

5

İnsan psikolojisi, türlü türlü duygu durumlarını içeren ruhsal bir olaydır. İnsan psikolojisi stres, üzüntü, yaşanılan etkileyici bir olay sonucunda değişime uğrayabilir. Bu gibi durumlarda psikoloji çok ciddi bir darbe alırsa kişinin ruhsal düzeni bozulur. Bu durumda kesinlikle bir uzmana danışılması gerekir. Bu konuda uzman kişiler psikologlar ve psikiyatristlerdir.

İnsan Psikolojisi ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.