4.7

Göz Farı

önce - ürün kategorisine merak-edilenler ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Göz kapağının üzerine renk vermek için sürülen bir makyaj malzemesidir. Göz farı seçimi genellikle kıyafetler ile uyumlu seçilir. Göz farlarının çok fazla renk çeşidi bulunmakta pembe, krem rengi gibi açık renkleri kullananlar gibi siyah mor gibi koyu tonlarda göz farı kullanan da birçok kadın var.

5

Hiç makyaj yapmasam da göz farı benim vazgecilmezim ve en güzeli ise kahverengi tonlu renkler bu aralar favorum

paylaş - şikayet
5

Goz farı bence kızlar en yakısan makyaj kısmı derler ya odur işte ben ne bılım ya kılzara cok yakıstırıyorum cokta sevıyorum farları hatta bır kerede yapmak ıstıyorum bı kıza bence tatalı oluyorunuz kızlar

4

Göz farı, özellikle kadınların kullandığı olmazsa olmaz bir makyaj malzemesidir. Göz farı göz kapaklarına uygulanır. Çok farklı renkleri, tonları ve yapıları vardır. Amaç yüze yapılan genel makyaja uyan bir göz makyajı yapmaktır. Göz farı göz kapaklarının renklendirilmesini ve gölgelendirilmesini sağlar ve bu sayede ortaya daha güzel bir makyaj çıkar.

5

Göz farı göz kapağına sürülen bir makyaj malzemesi olsa da kullanımı bu kadar basit bir ürün değildir.Çünkü göze uygulanan yanlış her hangi bir makyaj insanı olduğundan daha yaşlı gösterebilir.Bu yüzden göz farı rengi seçerken daha uygun renklere yönelmek akıllıca olacaktırç

3

Göz farı kadınların kullanmış oldukları makyaj malzemeleri arasında sayılabilir bir parça. Göz kapağının üzerine sürülür amacı ise göz kapağını renklendirmektir. Yaptıkları makyajı bütünler.Renk acısından da birçok seçeneği bulunur.

5

Önceden eyeliner sürerdi herkes şimdi bütün bayanlar göz farı olmazsa olmazı. Ki renk renk birbiri ile kombinleyince güzel duran renklerde var. Crease eyelid highlight bölgesi mevcut.

Göz Farı ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.