4.2

Cinsellik içeren sahne çıktığında ailece başka yere bakmak

önce - diğer kategorisine ebruta ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Örneğin öpüşme sahneleri... nedir arkadaş bu böyle? Tüm aile fertleri koordineli biçimde farklı alanlara bakmaya başlıyor hemen. Ben zaten emanet bir biçimde oturduğum yerde kıvranmaya başlıyor, o sahneyi izleme sebebi benmişim gibi yerin dibine geçiyorum. Ayrıca aile ile yapılan her etkinlikte illa birileri öpüşüyor, seks çeviriyor oluyor maalesef.

3

Genellikle öpüşme sahneleri çok fazla var dizilerde veya filmlerde. Toplumumuzda ayıp diye bir kavram kalmadığı için artık, bu tür sahnelerde çoğaldı. Ailecek herkesin farklı tarafa bakması da edeptendir, ayıptandır.

5

O tür sahnelerde gözlerimi kapadığımı hiç hatırlamıyorum. Nasıl beynime işlediyse artık.

5

Erotik bir sahne çıktığında bir ölüm sessizliği çöker, herkes bir başka tarafa bakmaya başlar, söyleyecek bir söz aranır ama bulunamaz... Boğazlar temizlenir, öksürülür... Hayat bazen çok zor oluyor.

3

Bu galiba bütün ailelerde olan bir şey. Bir de öyle cinsel içerikli bir sahne olduğu zaman neden bilmiyorum ama ben kendimi kötü hissediyorum. Sanki ben o kanalı açmışım gibi hissediyorum. Cinsel bir sahne çıktığında herkes gözlerini televizyondan çevirir ve kumandayı aramaya başlar. Kumanda bulunup kanal değiştirilene kadar o sahne geçip gider.

Cinsellik içeren sahne çıktığında ailece başka yere bakmak ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.