4.7

Cici Babam

önce - kişi kategorisine Fernandobononcini ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

BKM Güldür Güldür ekibinin 2018 yılında çıkardığı Mahir İpek, Yasemin Conka, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş, Alper Kul, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, İrem Sak, Derya Alabora gibi isimlerin rol aldığı sinema filmdir. Film babaları öldükten sonra annelerinin evleneceği adamı görmeye giden

5

Güldür güldür ekibinin oynadığı güzel güzel bir film

3

Güldür Güldür ekibin oynadığı aile filmidir. Bana göre bir dedemin fişi değildir ama yinede gideri olan bir filmdi. Normalde sevmem güldür güldür izlemeyi fakat filmleri güzel olabiliyor.

5

Cici Babam BKM yapımı olan bir filmdir. Filmde üç kardeş köye annesinin yanına giderken yanlarına farklı tarzıyla bir adam biner. O kişinin annesinin yeni sevgilisi olduğundan habersiz olan kardeşler rahat konuşarak köye doğru yol alır. Evde ayrılacağını adamın başka kadının yanına gideceğini düşünürken evine girdiğinde olaylar başlar. İlk başlarda annesinin sevgilisini kabullenemeyen kardeşler ile onlara baba gibi davranmaya çalışan adamın kendini kabul ettirme çabası etrafında şekillenen komik, hoş bir film.

5

Cici babam çok güzel bir Türk komedi filmidir. Daha geçenlerde izlemiştik ailecek. Küfür yok diyebilirim hatta film için. Gayet güzeldi. Kocasını yıllar önce kaybeden bir kadının bir adamla tanıştıktan sonra çocuklarına kabul ettirebilme çabasını anlatıyor. Biz izlerken bayağı keyif almıştık.

5

Cici baba denilen kavram annenizin dul kalması sonucunda başa birini eş alarak size cici baba olmasıdır

Cici Babam ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.