4.5

Özge Borak

önce - kişi kategorisine Fernandobononcini ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

1982 İstanbul doğumlu ve oyuncu bir babanın kızı ben kendisini daha çok Ihlamurlar Altında dizisinden hatırlıyorum. Birkaç kez de TRT ekranlarında görmüştüm. Eşref Saati, Küçük Kadınlar, Leyla ile Mecnun, BKM Güldür Güldür ve son olarak da İstanbullu Gelin yapımlarında rol alan oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur.

5

Özge Borak, sanatçı bir aileden gelen ve aynı mesleği seçen oyunculardan biridir. Tiyatro, dizi ve sinema oyunculuğu yapmaktadır. Eşref Saati ve İstanbullu Gelin gibi dizilerde oynamıştır. Komedi programı Güldür Güldür'de de yer almıştır. Bir dönem Ata Demirer ile evli kalmıştır.

5

Özge Borak, çok yetenekli ve güzel bir Türk oyuncudur. Özge Borak Eyvah Eyvah film derilerinde oynamış ve bu sayede Ata Demirer ile tanışıp evlenmiştir. Daha sonra evlilikleri sona ermiştir. Özge Borak birçok dizide oynadığı gibi bir de Güldür Güldür Show adlı komedi programında yer almış ve güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla ilgi çekmiştir.

3

Özge Borak Türk sinema ve dizi oyuncusu. 8 yaşından beri oyunculuk yapıyormuş yani çekirdekten yetişme. Üstelik devlet bale ve opera sanatçısı Selçuk Borak'ın kızı. Şu an 37 yaşında en son İstanbullu gelin dizisinde oynuyordu ancak senaryo gereği ölünce diziden ayrıldı.

Özge Borak ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.