4.8

Evrim Akın

önce - kişi kategorisine Fernandobononcini ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kendisini ilk defa Avrupa Yakası dizisinde Oha oldum yani Selin olarak görmüştüm. 1979 Ankara doğumlu ve Müjdat Gezen Sanat Akademisi mezunudur. 1997 Eltiler dizisinde Hande rolü ile oyunculuğa başlayan Evrim Akın; Avrupa Yakası, Bez Bebek, Alemin Kralı gibi dizilerden sonra da sunuculuk filan yapmıştır uzun bir süre.

5

Avrupa Yakası'nın Selin'i olarak tanınmıştır. Sempatikliği, hoş sohbeti ile çok sevilen bir oyuncu ve sunucudur. özellikle çocukların sevgilisidir. Çünkü çocuklara yönelik hazırlanan dizilerde ve yarışma programlarında sıkça yer almıştır.

5

Evrim Akin hem oyuncu hemde sunucudur birden fazla dizide oynamıştır ilk avrupa yakasında selin rolünü oynuyordu tabi ozamanlar daha gençlik haliydi.
Daha sonra bezbebekte nana rolünde oynadi .ve birde alemin kralinda julide isminde rol aldı.
Sunuculuk olarak yemek programı yaptı.çocuklar içinde çocuk programında sunuculuk yaptı çok güzel ve basarili bir oyuncu

4

evrim akın çok güzel bir bayandır bazı proğramların sunuculuğunu yapmıştır çocuktan al haberi proğramı gerçekten güzeldi çocuklarla iyi anlaşan bir ünlüdür bana göre.

5

Evrim Akın, her fırsatta Ankaralı olduğunu belirten çok başarılı bir oyuncu ve sunucudur. Kendisi birçok dizide yer almıştır. Ben Evrim Akın'ı Aslan Kral dizisindeki Jülide rolüyle tanıdım. Ama Evrim Akın karakterinde patlamayı Bez Bebek dizisindeki baş rolde oynadığı Nana karakteriyle yaşamıştır. En son ise Çocuktan Al Haberi adlı eğlenceli bir programda sunuculuk yapmaktadır.

Evrim Akın ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.