5.0

Onur Atilla

önce - kişi kategorisine Fernandobononcini ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Güldür Güldür de İbrahim rolü ile tanınır. Kavak Yelleri, Şen Yuva ve İnsanlar Alemi dizilerinde ve programlarında yan karakter olarak rol almıştır. Eyvah Eyvah 3 Dedemin fişi Deli Dumrul Cici Babam ve Salur Kazan: zoraki Kahraman filmlerinde rol almıştır. Kendisi baya kilolu ve özellikle son yıllarda çok kilo aldı.

5

18 Mayıs 1986 İstanbul doğumludur. Tam adı Rüştü Onur Atilla'dır. Pera Güzel Sanatlar Akademisi oyunculuk bölümü mezunudur, 2012 yılında mezun olmuştur. Şu an Güldür Güldür komedi programında oyunculuk kariyerine devam etmektedir. aslen kendisi tiyatrocudur. Oynamış olduğu birçok tiyatro olmakla beraber yazmış olduğu tiyatro oyunları da mevcuttur. Birçok filmde de dizi ve filmlerde rol almıştır.

paylaş - şikayet
5

Onu Atilla, asıl adı Rüştü Onur Atilla olan yetenekli ve başarılı bir Türk tiyatro oyuncusudur. Onur Atilla, Güldür Güldür Show adlı programda çok büyük bir yer almaktadır. Hemen hemen her skeçte oynamaktadır ve oynadığı her rolün hakkını vermektedir. Daha sonra Güldür Güldür Show tarafından yapılan filmlerde de yer almıştır.

Onur Atilla ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.